Day 4

Jezzebel,
Tussen water en water

Foto: Pascale, juli 2020

This entry was posted in Jezzebel's eye, kunst, literatuur, Own Art and tagged , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Day 4

 1. Frank says:

  De verklaring vandaag is zoals verwacht en gehoopt, Pascale?

 2. Pascale Esveld says:

  Ha Frank, wat attent toch van je. Genezen verklaard, maar het is nog uitkijken, mijn oog heel gevoelig en in april toen hetzelfde gebeurde, had ik het twee dagen later weer. Bovendien neemt aantal covid-patiƫnten in mijn buurt toe. Dus het is nog niet lallend op een terras hangen. Maar misschien morgen wat later boodschappen doen, over de markt?

 3. Frank says:

  Als je morgen goed doorkomt, ben je al verder dan de vorige keer. Daar komt nog bij dat mensen die aan de zee wonen in het algemeen gelukkiger zijn dan mensen die daar verder vanaf wonen. Dat is dan toch weer mooi meegenomen, bofkontje.

 4. Pascale Esveld says:

  Frank, daar laat ik het maar bij šŸ˜‰

 5. Pascale Esveld says:

  Ha Frank, te vroeg gejuicht. De ontsteking is weer gaan vlammen. Ik had gehoopt deze week de overgang van het balkon naar de straat te kunnen maken. Maar dat gaat tot 7 september niet lukken. Dikke pech voor mij.

 6. Frank says:

  Getverderrie, Pascale. Dat is klote. Kun je op die ontsteking invloed uitoefenen? Of is het een kwestie van hopen op het beste? En waarom is die teruggekomen? En waarom tot september? Hou je haaks. De aanhouder wint.

 7. Pascale Esveld says:

  Ha Frank, ik heb uveĆÆtis, recidiverend.
  https://oogfonds.nl/oogziektes/oogontsteking/uveitis
  Het wordt zes weken lang behandeld met corticosteroĆÆden, die elke week met een druppel worden afgebouwd en daarom gaat het minstens zes weken duren. En dan hopen dat het wegblijft, maar bij mij is het al drie keer opgevlamd deze 5 maanden.

 8. Frank says:

  Dank voor de info, Pascale. Dit is met gemak 2x getverderrie. Ik heb nu ineens veel meer vragen. Maar belangrijker is dat de ontsteking nu definitief wordt onderdrukt.

 9. Pascale Esveld says:

  Ik doe mijn best, Frank, vorige ‘ronde’ (drie jaar geleden) heeft 1 1/2 jaar geduurd, dit is mijn ziekte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.