#AvoidCrowds 1

7 mei, één dag na de toespraak van de Minister President
Toen blijf thuis veranderde in vermijd drukte

Jezzebel,
Tussen water en water

Foto: Pascale, mei 2020

This entry was posted in Jezzebel's eye, kunst, literatuur, Own Art and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to #AvoidCrowds 1

  1. Frank says:

    Toch is het heilzaam om naar buiten te gaan en te wandelen, Pascale. Frisse lucht en beweging houdt ook de geest soepel en lenig. ‘s Morgens heel vroeg als de zon haar dekbed nog van zich af moet slaan en de zee nog rilt van de kou. Mens sana etc. Mooi dat kunst je troost. Ik ben bezig vergeten boeken te lezen. Van ‘Het achterhuis’, via ‘Het land van herkomst’ naar ‘Een tevreden lach’. En dan kom ik door een artikel in ‘Die Welt’ ook nog eens uit bij ‘Illness as metaphor’ dat ik wil lezen en bij de alsmaar groeiende stapel boeken ‘wellicht de moeite waard’ onderbreng. Kunst verstikt. En een wandeling is heel heilzaam. Hou je haaks.

  2. Pascale Esveld says:

    Ik weet niet wat je allemaal zegt hoor Frank; ‘kunst verstikt’. Dat zal wel; van die heilzame wandelingetjes, maar in mijn huidige situatie met opvlammende oogontstekingen, de een na de ander, is het de dood. Ik wacht wel, totdat al die heilzame mannetjes en vrouwtjes uitgewandeld zijn. Mijn tijd komt nog. Nu is het gewoon volhouden, op discipline, met een montere geest en oog voor schoonheid.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.