Surrealism 9

Jezzebel,
Tussen water en water

Foto: Pascale, april 2020, ontsmetten van de straten Zandvoort

This entry was posted in Jezzebel's eye, kunst, literatuur, Own Art and tagged , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Surrealism 9

 1. Frank says:

  Hopelijk ben je voor zover mogelijk gezond en wel, Pascale. Of in ieder geval tevreden en gelukkig. Ik stuitte toevallig vandaag pas op een artikel over fotograaf Vivian Maier in de Volkskrant van vrijdag 24 april (VK-bijlage). Haar expositie in het Foam, kleurenwerk dit keer, is verlengd tot media september. Misschien interesseert het je. Ze is meer dan de moeite waard, afgezien van het irritante juridisch gedoe om haar nalatenschap. Maar ook als het museum tegen die tijd open is. En als het verantwoord is (voor jou) een museum te bezoeken. Gelukkig bestaan er nog boeken. Hou je haaks.

 2. Pascale Esveld says:

  Dankjewel voor de tip Frank, met twee chronische ziekten waarvan één een zeer ernstige oogaandoening (die nu opspeelt, al twee keer met een bus van het Rode Kruis voor mij alleen naar het ziekenhuis vervoerd) kan ik niet meer buitenkomen. Dank voor de tip, maar het zal voor mij misschien niet meer mogelijk zijn om met het openbaar vervoer te reizen. Vivian Maier is prachtig, ik ken haar werk. Straks even bji Foam op de website kijken, misschien valt er wat te bladeren. Blijf gezond, warme groet.

 3. Frank says:

  Oei, dat klinkt ernstig, Pascale. Niet meer buiten komen vanwege corona of sowieso niet meer buiten komen? Naarmate mensen ouder worden, vallen de meesten linksom of rechtsom uiteindelijk in een risicogroep. Gewoon doorgaan is dan makkelijker gezegd dan gedaan. Take care.

 4. Pascale Esveld says:

  Sowieso niet zoveel buitenkomen, maar sinds covid-19 helemaal niet meer. Al weken. Kunst houdt me op de been. Ik moet nog een thema voor volgende week bedenken. Dat is er door spoedbezoek afgelopen vrijdag (en alles wat daar voor geregeld moest worden) nog niet van gekomen. Ik doe mijn best. Kunst troost.

 5. Frank says:

  Thema voor komende week: water. Of: hout. Of: afstand. Of: lost. Of: fiets. Of: auto. Nou jij. Hoi, toi, toi.

 6. Pingback: Surrealism | jezzebel

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.