Around My House 7

Jezzebel,
Tussen water en water

Foto: Pascale, januari 2020

This entry was posted in Jezzebel's eye, kunst, literatuur, Own Art and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Around My House 7

 1. Frank says:

  Ben je goed door de drukke dag gekomen, Pascale, of zit je er nog middenin?
  Iets stiekem doen heeft negatieve associaties. Maar in het geval van fotograferen kun je in plaats van stiekem fotograferen ook zeggen, dat je mensen in hun natuurlijke habitat of in hun natuurlijke manier van doen en laten wilt vastleggen. (Natuurlijk/stiekem versus onnatuurlijk/gekunsteld.) En daar ben ik heel erg voor. Daarnaast heeft natuurlijk/stiekem iets verrassends en spannends.
  Verrassend vond ik ook dit liedje met de bijbehorende video (https://www.youtube.com/watch?v=BDUDx15KdkI). Een simpel liedje waarbij alles klopt (tekst, ritme, video) en dat daarom zo charmant en pakkend is. Het zal, denk ik, ook goed als slaapliedje kunnen fungeren. Over slapen gesproken: slaap goed na je drukke dag.

 2. Pascale Esveld says:

  Goedemorgen Frank, Wat prachtig, de clip, de muziek, de tekst, allemaal even mooi. Het was inderdaad vroeg naar bed.
  Met fotograferen is het onverwachte het spannends. Maar het is niet stiekem.
  Ik sta daar, zichtbaar. En meestal zit ik de mensen dicht op de huid. Ik kan ook een klap voor mijn kop krijgen, als iemand zich betrapt voelt. Daarom wil ik ook niet met een telefoon fotograferen maar met een camera.
  Fijne dag en alvast een goed weekend.

 3. Pingback: Around My House | jezzebel

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.