Around My House 6

Jezzebel,
Tussen water en water

Foto: Pascale, januari 2020

This entry was posted in Jezzebel's eye, kunst, literatuur, Own Art and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Around My House 6

 1. Frank says:

  Grundberg heb je wat meer in m’n gezichtsveld weten te duwen, Pascale. Wie weet, komt het er nog eens van.
  Waarom heb je een joekel van een camera aangeschaft waar mensen op straat bang van worden? Was er geen handzamer formaat? Ik zie het voor me: jij met een camera als een vervaarlijk grommende pitbull op je armen, mensen in het vizier nemend die dan terugschrikken, terwijl je hen verzekert dat het een hele lieve hond is.
  Elk groep mensen heeft z’n eigen perspectief. Klopt. Dat je ‘een doorleefde blik’ en ‘levenservaring’ op prijs stelt, begrijp ik. En voor de ene kunstvorm zal dat criterium dwingender zijn dan voor de andere kunstvorm. Maar het kan soms ook een verademing zijn, als een jonge hond van het verleden/het leven geen weet heeft of zich daar met opzet tegen wil afzetten en geheel nieuwe wegen inslaat, hoe stuntelig die eerste schreden ook zijn. Daar kan iets moois en nieuws uit opbloeien.
  Jij bakt je eigen boterkoekjes? Dat vind ik nou jaloersmakend. Ik zou het niet kunnen (of willen). Opeten is daarentegen een kolfje naar m’n hand.

 2. Pascale Esveld says:

  Ik moet om je lachen Frank. Vrees dat dat bakken weer leuk geweest is voor járen! En de rotzooi die je moet afwassen, oi va voi 😉
  Met de camera gaat het goed komen, hij kan heel veel. Maar zoals gezegd, we moeten nog vriendjes worden. En als je zoals ik altijd vrij dicht op de mensen hun huid zit, dan hoeft de teletoeter niet zover uitgeschoven te worden. Is ook eerlijker, ik houd niet van stiekem foto’s maken. Ik sta daar, ik maak de foto en als je het niet wilt dan haal ik ‘m eraf, onmiddellijk.
  Fijn dag, voor mij een drukke.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.