Reflection 8

Jezzebel,
Tussen water en water

Foto: Pascale, januari 2020

This entry was posted in Jezzebel's eye, kunst, literatuur, Own Art and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Reflection 8

  1. Frank says:

    Oi, oi, Pascale, je bent een nieuwsgierig aagje. Maar ik dacht niet aan onwil, hoor. Zo ben ik niet. En jij bent ook niet zo, volgens mij. Momenteel bespringen me allerlei boeken die gelezen willen worden. Sommige kan ik me tijdelijk van het lijf houden. Ik verstop ze ergens onzichtbaar. Maar je hoort ze roepen. Laat je weekend goed beginnen.

  2. Pascale Esveld says:

    Goed weekend Frank, het is alweer bijna om. Ha die boeken die je smekend aankijken, ken ik. Meestal ga ik door de knieën en braaf aan de gang. Wie ben ik om een goed boek te weigeren? Donderdag heb ik mezelf verwend met nog twee van die graag gelezen klagers 😉 Grunberg Bezette Gebieden en Claudia Roden De Joodse Keuken. Door die laatste kun je vrijblijvend bladeren, dat is wel lekker. Welke kunnen niet op jou wachten? Zeker nieuwsgierig aagje. Gelukkig dacht je niet aan onwil. Wens je een fijne zondag.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.