Straatjes en Steegjes

Een zaterdagse strooptocht door het dorp van mijn hart. Geen liefde op het eerste gezicht, maar één die diep zit. Zandvoort hoort bij mijn geschiedenis. Terug naar de buit; van mijn huis richting Dekamarkt en Albert Heijn, door de oude straatjes naar Dirk en Dirck III. Straat en steeg die ik tegenkwam tijdens een rondje boodschappen op een gelukkig droge, maar zeer gure dag. Veel wind. Het begin van een gure week die volgde.

Voor Close Up:
Straatjes en Steegjes 1
Straatjes en Steegjes 2
Straatjes en Steegjes 3
Straatjes en Steegjes 4
Straatjes en Steegjes 5
Straatjes en Steegjes 6
Straatjes en Steegjes 7
Straatjes en Steegjes 8
Straatjes en Steegjes 9

Jezzebel,
Tussen water en water

Foto’s: Pascale

This entry was posted in Jezzebel's eye, kunst, literatuur and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Straatjes en Steegjes

  1. Blewbird says:

    Wat doe je dit prachtig en -letterlijk- dicht bij huis. Zandvoort is fantastisch als je er oog voor hebt. En dat heb je. Wat zal het gaan veranderen straks, als de Formule 1 terugkomt. En de boulevard moet ook nog op de schop helaas. Zo mooi nu, wild en kaal. Mensen die hun weg erin vinden, de rug naar de natuur.

  2. Pascale Esveld says:

    Ja Blew, eerdaags wordt mijn huis meegesloopt in de behoefte naar ‘allure’ waarmee het dorp zich wil profileren. Mijn huis is aan de boulevard, de wederopbouw, het is cultureel erfgoed (niet officieel), maar ja, wie ziet dat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.