Vrolijk 8

Jezzebel,
Tussen water en water

Foto: Pascale, november 2019

This entry was posted in Jezzebel's eye, kunst, literatuur, Own Art and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Vrolijk 8

 1. Frank says:

  Moest ik toch weer aan jou denken, Pascale. Las over fotografe Annie Leibovitz, ooit geliefde van Susan Sontag. Over haar boek ‘Pelgrimage’ waarin geen mensen voorkomen, schijnt ze te hebben gezegd:

  ‘Maar je kunt je niet afwenden van mensen. Ze zijn er altijd, ook als ze er niet zijn. Ook in foto’s van dingen gaan soms mensen schuil.’

 2. Pascale Esveld says:

  Je zegt weer fijne dingen Frank, ook in foto’s van dingen heb je te maken met het oog van de fotograaf, een mens. Thema voor volgende week is ‘lijnen in combinatie met kleur’. Nogal ingewikkeld geformuleerd. Ik geloof dat ik het begrijp, nu de foto’s nog.

 3. Frank says:

  Mondriaan tekende in z’n latere fase alleen maar lijnen in combinatie met kleuren. Maar een horizon alleen biedt wellicht ook soelaas, al is het geen originele oplossing. Hoewel: zie ‘Zeebrugge’ van Gert Jan Kocken. Hoe dan ook: toi, toi, toi, Pascale.

 4. Pascale Esveld says:

  komt goed Frank, eerste foto’s zijn al gemaakt, van de 7; één of twee bruikbaar, morgen ga ik het zorgvuldig doen, vandaag was nog uit de losse pols, even kijken waar ik naar om moet zien.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.