People in the City 3

Nieuwe Amstelstraat, Amsterdam

Jezzebel,
Tussen water en water

Foto: Pascale, mei 2019

This entry was posted in Jezzebel's eye, kunst, literatuur, Own Art and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to People in the City 3

  1. Frank says:

    Jij hebt voor het politiepad gekozen? Ik liep gisteren vooral op de stoep en daar was het buitengewoon rustig. Ik maak gebruik van een probaat middel tegen vermoeidheid: slapen. Misschien ook iets voor jou?

  2. Pascale Esveld says:

    Frank, zoals altijd zit ik zelf ik weet niet hoe vaak in de foto’s die ik maak. Ajax speelde thuis, of er was een huldiging, ik weet het niet meer. Ik zat op het muurtje en kletste met een lieve vriendin over het leven, de dingen en de zaken. Waar we mee bezig waren.
    Ik heb geen last van vermoeidheid.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.