Canal Lovers 3

Toen het thema mensen werd, dacht ik ‘straatfotografie’. Doe ik best vaak en meestal komen er foto’s van met weinig mensen erop. Eén persoon, hooguit een stel, op wie ik focus. Dat dekte voor mij het thema niet. Mensen, meervoud. Hoe kon ik zoveel mogelijk mensen op de foto krijgen zonder dat het beeld zou verdwijnen in de massa. Onderweg van het museum van mijn hart naar huis, liep ik een andere route omdat ik nog een boodschap moest doen (lekker notitieboek kopen bij Vlieger met lekker dik papier zonder lijntjes zodat je er ook in kunt tekenen, schilderen, plakken; cadeautje voor mijn hongerende ziel). Over de Blauwbrug denkend aan het thema begreep ik hoe ik het ging aanpakken en invullen. Dit was de eerste foto per toeval. Snel fototoestel uit de tas etc. Moest nog tot zondag wachten tot ik weer in het museum van mijn hart aan de slag was om te zien of deze invulling zou lukken. Spannend, in Zandvoort heb ik geen bootjes, wel veel mensen, dus misschien moest het roer om.

Jezzebel,
Tussen water en water

Foto: Pascale, september 2019, Amsterdam

This entry was posted in Jezzebel's eye, kunst, literatuur, Own Art and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.