Something Small Big 2

Dit idee is niet van mezelf. Maar omdat dit een ode is aan mijn art teacher heb ik het idee uitgevoerd (en natuurlijk ook bepaald hoe het eruit ziet).
Ze vertelde me over een tentoonstelling waarin ze de conservator was en van een oudere kunstenaar, erg ziek (wist ik maar wie) een vodje papier kreeg waarop stond: wc-rol, briefje, etc. Ze wist niet of het de moeite waard was om het object tentoon te stellen. Ze heeft het toch gedaan. De kunstenaar heeft het nooit meer zelf gezien.
En vandaag ontdek ik hoe krachtig het werk is, hoewel ik denk dat het in het Hebreeuws nog veel sterker is.

Jezzebel,
Tussen water en water,

Foto: Pascale, 28-03-17

This entry was posted in Jezzebel's eye, kunst, Own Art and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.