Picasso

600-La-Belle-Hollandaise

We praten over Picasso
Maar ik kan niet aan Picasso denken
Zonder zijn vrouwen
In het gekkenhuis
Picasso is voor mij
Kunstenaar waar ik voor moet uitkijken
Creator of destruction
Hij die je doekt en hoekt
Hij die je uitvaagt
Een muze, vragen zijn vrienden
Ik luister met een glimlach
Maar van binnen ben ik in schok
Picasso
Hij die zijn mistresses
Op vrat

Jezzebel,
Tussen water en water

Art: Picasso, La Belle Hollandaise

This entry was posted in kunst, literatuur and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Picasso

 1. Ik heb weleens een tekening gezien die Pablo Picasso gemaakt had als jongen. 2 Op elkaar liggende meisjes met paardenstaarten en een jongen met een lul van een halve meter. Het enige dat hem onderscheidde van de gemiddelde puber was dat hij het zelf kon tekenen.

  Wat was er trouwens met die Fleur Agema ? Ik heb even naar uitzendinggemist gekeken, en ik zag dezelfde Fleur als anders. Waarschijnlijk trekt ze er veel stemmen mee bij de doelgroep van Henk Krol, misschien wel veel meer dan Krol zelf. Allemaal nep natuurlijk, maar dat is toch geen nieuws ?

 2. Je moet altijd uitkijken voor kunstenaars. Kijk maar naar Mathilde Willink. Of Camille Claudel.

 3. Jezzebel says:

  Hey Knuts, ik had het gemist, maar googlede, Fleur is zwanger van een meisje…
  http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2014/09/fleur_agema_is_zwanger_af.html

  Kunstenaars, oi va voi, kunstenaars.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.