Big Night

500-Big-Night-1

Ik heb een lange mail geschreven aan mijn mooie denkende vriendin
Het was haar verjaardag en ik wilde zeggen hoe ik van haar hou
Het klonk als een afscheidsbrief, zo noemde zij het ook
History of our deep friendship
Vandaag ben ik pastasaus gaan maken
En wijntjes drinken
Tomaten en kruiden van de voedselbank
Paprika van mezelf
Herbes de provence uit Parijs
Toen we nog ruzie maakten
Knoflook van Dirk
Rozemarijn, tijm en salie
Ik meen C1000
Het is misschien armzalig
Het smaakt rijk
Ik heb Big Night gekeken
Over de liefde
Eten, drinken, beloftes, eten en bedrog
Het gaat over broers
And sisters
For that matter

Jezzebel,
Tussen water en water

Art: Still, Big Night

This entry was posted in kunst, literatuur and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Big Night

 1. Jezzebel says:

  It’s all about sharing the perfect omelet.

 2. Blewbirdrd says:

  Aangrijpend prachtig.

 3. Johan says:

  Helaas nog steeds geen verandering in je persoonlijke situatie lees ik.

 4. birdbrain? says:

  Tja, Ik moet er ook aan geloven: shuldsanerig start binnen en paar maanden (gvd)erdiend maar ok dan geef ik het ook uit – why not you nunch of calviniists! :p 2 jaar werkloos op de kop af. nu WIA – zie weinig kansen meer maar ‘men’ weet nooit. Ik heb wel voor (veel) hetere vuren gestaan. Ook Ik overweeg om me over mijn schaamte heen te zetten en me ook maar aan te gaan melden :/

  Ten minste is mijn esthetische waardering nog aanwezig en dat maakt een hoop goed… Zoals JB al pleegde te zeggen: kunst maakt rijk (?) haha heb een paar wijntjes op en m’n geheugen gaat zienderogen achteruit nu ik de 40 gepasseerd ben.

  Lang geleden sinds ik hier gepost heb. Ben even weg gewweest maar van plan joe’n blog weer te volgen. Hope everything went reasonably well during the time dat ik hier dus niet was eh uh. Hij hebt één van de weinige (2) blogs die ik minder of meer consistent al over ieats van 3 jaar volg. Mijn complimenten dat je het volhoud! ha,

  Haha, misschien herinner je mij helemaal niet meer en ik maar denken dat we één of andere dipzinnige band hebben!! j/k. Mooie foto, die vele mannen kunnen herkennen (heerlijk ochtendritueel)

  Groet, Martijn aka ? vergeten Birdbrain voor nu) Ik woonde in Denemarken voor een hele tijd als je het maar weet.

 5. birdbrain says:

  e-mail verkeerd ingevuld geeft nix dacht ik. Verbeterd nu.

 6. birdbrain says:

  Waar zit de ‘edit’ knop!? Haha, ehm…. schaam me diep.

  Dit gebeurt er nu als ik teveel van die pilletjes die op -lam eindigen tot me neem, in combinatie met een fles wijn. Dus: niet doen hoor, mensen!

  *steekt onertussen wijsvinger de lucht in, subtiel, doch met enige vastigheid*

  Jezzebel, mijn welgemeende excuses voor mijn beschamende tekst van gisteren. Maar dat ik van plan ben jouw blog weer ga volgen is wel zo; long time folowwer here, 5 jaar ofzo

  Groet, Martijn

 7. ★★★★★ says:

  op rotten tomatoes!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.