Die mooie rooie is jarig

Vandaag is die mooie rooie jarig
Ik kan hem niet bereiken
Tax-season VS
Stuur cadeautje
Gammele schroevendraaierset van Dirk
In de aanbieding
Misschien te prut
Lekkere reep chocola
Rib uit mijn lijf
Maar het lijkt nergens naar
Ik bel
Maar hij zit met een klant
Ik stuur een mail
Maar hij heeft het te druk
Zo is het gegaan
Met de liefde
Die voor eeuwig leek
Man oh man
Was ik maar wat dichterbij

Jezzebel,
Tussen water en water

Art: Koninklijk Ballet van Vlaanderen, Not strictly Rubens

This entry was posted in kunst, literatuur, Mooie Rooie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Die mooie rooie is jarig

 1. selmasalo says:

  Zo!! Wat een beeld.
  (Mooi rood is niet lelijk! 😀
  (Maar die Amerikaan misschien een beetje wel…
  dichterbij zijn vast wel lievere mannen)

 2. Jezzebel says:

  @Selma, die mooie rooie werkt zich het apelazerus tijdens tax season (t/m 17 april in VS). Dagen met nauwelijks slaap en zeker geen tijd om zijn verjaardag te vieren.
  Hij is een pracht man.
  .

 3. Amerikanen wel? waar slaat dat nou op?!
  You are a good person!
  Taxes ugh moet dat ook nog doen…

 4. Blewbird says:

  Dat was alweer gisteren. In Nederland feliciteren we ook partners en familieleden met de verjaardag van partner of familielid. Vond dat altijd zo raar. Je man oh man spreekt boekdelen. Sterkte!

 5. Jezzebel says:

  @Koek, heb een goed adresje voor je taxes 🙂 Southern California.

  @Blew, die mooie rooie was op de 19e jarig, dus 3 dagen geleden.
  Soms is het eenzaam, zonder de mensen van wie ik veel hou.
  .

 6. Andres says:

  @Fleur Je riep mij eens aan: “help me, ze gaat mij weggooien!” Dus ik acht mij nu begoevd je nu eens vaderlijk toe te spreken met allereerst de opmerking: “Ik snap geen hout wat je tegen de vrije dichterlijkheden van @Jezz kunt hebben als zij zich waant tussen “water en water”. En daarbij jou geenszins bedoelend in enigerlei opzicht dan wie ook anders dan zichzelve. Maar kijk lieve Fleurtje jij bent een zo mogelijk nog meer exploderend vat dan @Jezz maar laat de paranoia alsjeblieft achterwege, zo ik je bidden mag, dat @Jezz je ooit zou bedoelen met haar dichterlijke expressies. Ik heb gezegd. En zoals je weet “Ik heb altijd gelijk!” En nu over tot de orde van de dag met de vraag: “Hoe zullen wij elkaar het beste verstaan?” En dat kan @Jezz lezen op pg. 245 in de 2e alinea. Dag Fleur! )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.