Special Case

Head straight
Of zo goed
Als het gaat
Gekraakt
Niet al te kieskeurig
Alles dat moet
Hoe bescheten
Lekker benepen
Toch bezig
Iets scheppen
Zelf maken
Op een dag is het voorbij
Wie zal zich herinneren
Special case

Jezzebel,
Tussen water en water

Art: Caren van Herwaarden, Special Case

This entry was posted in kunst, literatuur and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Special Case

  1. joost tibosch sr says:

    Wie zal zich herinneren? Zelfs bij degenen, die ik echt lief had en die er niet meer zijn, moet ik na lange tijd moeite doen -en dat doe ik- me te herinneren. Als theoloog kan ik heel ingewikkeld doen over Jhwh/God, als simpele gelovige hou ik het erop dat zijn makke is dat hij mij en jou met het grootste gemak blijft herinneren.wie we ook zijn. en waren ..special case! Sorry, jouw gedicht lokt het uit, ik moest dit ff kwijt!

  2. iksammekrake says:

    hij zij discussie, kom er maar in

  3. Blewbird says:

    Iets scheppen, zelf maken is goud waard. Mijn vingers jeuken, maar ik heb/maak/gun mijzelf geen tijd. En geen aandacht. Jij doet dat gelukkig wel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.