Voor die mooie rooie



I bought two art books
For my friend
And the same one’s
For myself
I made your recipe for pesto
Like I haven’t had
Since I’m back
200 gr almonds
Soaked in water
For a day
Peeled and chopped
Hands full of basil
Finely cut
3 gloves of garlic
Pressed
150 gr parmesan
Grated
Blended
Mixed with the finest olive oil
Until tasty
I bought new canvas
120 x 120
It’s wonderful
Emptiness to fill

Jezzebel,
Tussen water en water

Art: Lara Schnitger, mistress boa
.

This entry was posted in Geen categorie, kunst, Liefde gaat door de maag, literatuur, Mooie Rooie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Voor die mooie rooie

  1. Mmmm, klinkt heerlijk! En lekker schilderen, ben ik ook benieuwd hoe die leegte gevuld wordt!!
    Je blog ziet er btw erg mooi uit, ik wil wel bij je in de leer #widgets

  2. Jezzebel says:

    @Diana
    misschien kun je je vraag bij OBA stellen, er is een speciale FAQ, en denk dat er meer mensen mee geholpen zijn: http://bit.ly/kPjZhY
    .

  3. Apiedapie says:

    Ja, mooi dit. Voor alle zinnen. Heel mooi.

  4. Jezzebel says:

    @Apiedapie, zo is het, dank 😉
    .

  5. Blewbird says:

    Ja, dat ben jij. In het Engels vandaag, maar onmiskenbaar. Internationale carriere verzekerd!

  6. Jezzebel says:

    @Blew, thank you 😉
    .

  7. Gingy says:

    Ha Jezz,
    Ik hoop, dat hij het leest!
    Lieve groet

  8. Jezzebel says:

    @Gingy,
    Daar zorg ik wel voor 😉
    .

  9. Ramirezi says:

    Until tasty – met olijfolie wordt alles lekkerder…

  10. Jezzebel says:

    @Rami, the finest olive oil, doet ‘t ‘m. 😉
    .

  11. Die Rooie says:

    Sounds great! But the original recipe is with pine nuts fried until it’s a little golden. Though almonds and/or wallnuts will do in addition or instead.
    Lekker smaaken met liefde

  12. Jezzebel says:

    @die mooie rooie,
    true! 😉
    .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.