I bought two art books
For my friend
And the same one’s
For myself
I made your recipe for pesto
Like I haven’t had
Since I’m back
200 gr almonds
Soaked in water
For a day
Peeled and chopped
Hands full of basil
Finely cut
3 gloves of garlic
Pressed
150 gr parmesan
Grated
Blended
Mixed with the finest olive oil
Until tasty
I bought new canvas
120 x 120
It’s wonderful
Emptiness to fill
Jezzebel,
Tussen water en water
Art: Lara Schnitger, mistress boa
.
Mmmm, klinkt heerlijk! En lekker schilderen, ben ik ook benieuwd hoe die leegte gevuld wordt!!
Je blog ziet er btw erg mooi uit, ik wil wel bij je in de leer #widgets
@Diana
misschien kun je je vraag bij OBA stellen, er is een speciale FAQ, en denk dat er meer mensen mee geholpen zijn: http://bit.ly/kPjZhY
.
Ja, mooi dit. Voor alle zinnen. Heel mooi.
@Apiedapie, zo is het, dank 😉
.
Ja, dat ben jij. In het Engels vandaag, maar onmiskenbaar. Internationale carriere verzekerd!
@Blew, thank you 😉
.
Ha Jezz,
Ik hoop, dat hij het leest!
Lieve groet
@Gingy,
Daar zorg ik wel voor 😉
.
Until tasty – met olijfolie wordt alles lekkerder…
@Rami, the finest olive oil, doet ‘t ‘m. 😉
.
Sounds great! But the original recipe is with pine nuts fried until it’s a little golden. Though almonds and/or wallnuts will do in addition or instead.
Lekker smaaken met liefde
@die mooie rooie,
true! 😉
.