Laat thuis vandaag
Vlak voor sluitingstijd Dirk
Pizza aanbieding
Geen zin in
Supermarkt deegballen
Uberhaupt niet vaak in pizza
Vanavond leek het lekker
Restaurantje
Take away
Echte Italiaan
Zomers werkt hij in Spanje, zegt ie
In de winter hier
Oh, zeg ik, dus deze zomer niet
Weet hij nog niet
Slecht met horeca in Zandvoort
Weet ik
Vergeet ik
Hufters hier
Belazeren je waar je bij staat
Quatro formaggi
Met liefde en uien
Laat hij zien
Extra extra
Ciao Bellissima, ciao
Quatro formaggi mijn bevallige tochus!
Croutons godbeterhet
Kaas van plastic
Oh man
Kan ik niet tegen
Als je excuses gebruikt
Waar je eer uit zou moeten halen
Smeer mij
Ik weet niet wat aan
Maar kook in godsnaam
Met liefde!
Jezzebel,
Tussen water en water
Art: Albrecht Genin
Kook met liefde inderdaad en met genot. Ben erg gecharmeerd van Albert Genin.
@Ina, leuk om te horen, Genin rules.
Het is waar wat je op Twitter zie.
Zijn eenvoud is wat zijn werk zo krachtig maakt.
Met hele eenvoudige beelden
Kan hij je hele verhalen vertellen.
.
en echte kaas! Moest Genin opzoeken, zag bij galerie De Vis in Harlingen mooi werk.
Haal je deze weg, Jezz, het blog is weer eens een beetje traag.
@Blew, Genin is mijn nieuwe ontdekking, heb nog meer van hem.
Laat maar staan, ik vind het wel goed dat de heren kunnen zien dat de boel wéér hapert en stottert!
Om crazy van te worden!
.
Koken met liefde. Altijd!
Je eet niet om vol te raken.
Vanavond een gerecht gered.
Gelukkig mocht ik.
Anders was het natte groente
in klef deeg geworden.
Mooie kunst ook.
@Martin, goed om te horen 🙂
Ik kan er zo niet tegen als iemand mijn eten vesjteerd omdat het ‘goedkoop’ moet.
Zeg dan, ik heb het niet.
.
tsja… het etablissement had ook geen Michelin-ster… Jezzie… Ik bedoel je moet wel even kijken waar je aanklopt of binnentreedt; trouwens is er in dat hele Zandvoort wel éénje te vinden waar wij eens uit eten kunnen gaan? Ik bedoerl als ik m’n Kafka-prozess heb gewonnen? De Bentley weer terug is en de chauffeur weer in dienst genomen? Allemaal vragen, vragen en nog eens vragen die zo maar opkomen bij het noemen van het woordje "pizza". Ik tuig die zelf wat op; ik bedoel ik gebruik de bodem, de basis, en dan gooi ik er van alles op. Ook verse kruiden uit de tuin.
Tot morgen maar weer of zo… :))
tsja… het etablissement had ook geen Michelin-ster… Jezzie… Ik bedoel je moet wel even kijken waar je aanklopt of binnentreedt; trouwens is er in dat hele Zandvoort wel éénje te vinden waar wij eens uit eten kunnen gaan? Ik bedoerl als ik m’n Kafka-prozess heb gewonnen? De Bentley weer terug is en de chauffeur weer in dienst genomen? Allemaal vragen, vragen en nog eens vragen die zo maar opkomen bij het noemen van het woordje "pizza". Ik tuig die zelf wat op; ik bedoel ik gebruik de bodem, de basis, en dan gooi ik er van alles op. Ook verse kruiden uit de tuin.
Tot morgen maar weer of zo… :))
Goedenmorgen.
Tja, mee eens, vreemdgenoeg met skiles geleerd alles met aandacht te doen… is minder dan met liefde maar is begin en altijd beter dan met onverschilligheid.
Enne ook lekker pizza begint met goede ingredienten (net als pasta)
Ja, koken moet met liefde. Ik kook nu al een paar dagen voor zo’n acht tot tien personen. De anderen leveren de ingredienten aan, en ik maak er een potje van. Leuk, lekker en heel gezellig! Gisteren aten we ‘filosoof’ ik had er wel ooit van gehoord maar het nog niet gemaakt. Aardappelpuree met gehakt, daarbij geglaceerde wortelen. Kost niks, is gezond en heel erg lekker (met fruitpeper erdoor 😉
Die Italiaan moet een tomaat naar zijn hoofd 🙂
een fijne dag Jezz!
Een eettent ga je tegenwoordig binnen ‘met gevaar voor eigen leven’
En maar klagen dat er weinig volk binnenkomt. De prijs-kwaliteit verhouding is volledig zoek.
Groeten, Henk
Mooi mooi mooi, ik ben al bijna onderweg naar de stad, richting mijn drie dames ( italiaanse mama’s) die in hun pieperdepiepkleine winkeltje heerlijke take-away pasta’s maken ( naast nog een vitrine vol andere lekkernijen, mmm misschien eens een foto maken daar, alhoewel, langgerekt, weet niet of dat past in dat winkeltje :-).
Met mijn late diensten ben ik altijd de klos, niks kantine in de avond-en nacht. Maar leuk, je leert er de lekkerste zaakjes door kennen, thai, indiers, de mamma’s.. och zoveel meer.. En ja, soms natuurlijk even zelf in de pan roeren..met liefde.. altijd!
Genoten weer!
Goh, ik kan zomaar reageren…
Ik had laatst kaasbroodjes die je in de oven op moet warmen…met de kaas kon je boetseren, niet te geloven, wat een rotzooi!
Groet,
Hallo Jezz,
Ik heb een klein beetje van onze wereld gezien
En er is 1 ding dat mij altijd opviel!
Waar ook ter wereld
Pete’s law gaat meestal op
"De kwaliteit van een restaurant is omgekeerd evenredig met het aantal toeristen dat daar eet!"
OCH ACH ANGEL EYES…. wat heb je prachtig over mij geschreven,jaja ik lees het….jij had gelijk,de allermooiste woorden.
Kan je verslaafd zijn aan letters en komma`s en uitroeptekenssssssss en sidiejes,als C het leest roept tie o nee dat zeg je fout fout fout en dan krijg ik weer een 1 van hem,zo in en in gemeen hij heeft een hart van STÉÉN EN EEN FACE VAN GIPS ach schat wat zie je pips je gezicht lijkt wel je bips maar is niet zo geboren onderweg heeft hij zijn kind verloren,daarom laat ik hem gaan en zeg in scherts dat ik wel de lekkerste benen heb want dat zei reeds mijn aristocratische grandpapa terwijl il fume une pipe,hiep hiep hiep wil jij ook een jeep?
http://www.vkblog.nl/bericht/321721/Pizza_me_hoela%21#
ja harlingen stikt van de galeries,werkelijk verstikkend en lief dat die lui daar zijn,maar nooit maar dan ook nooit vertelli enkel belli dat je from amsterdam komt…..oeweeeehhh ach en nee dan lig jer uit
zonder je fluit en is het idyliische fairytaltje uit,met je oliefantensnuit.uit spuit de bocht gaat in,heb jij al een onderkin?
Koken met minachting is het ergste dat er bestaat…onmensen. Barbaren!
Ach zie je Sweety hoe die W reageert?
Zelf een fervente maar weeh o weeh incasseren ho maar.
Trék je niáks van die mannen aan,Djazz ….WOMEN RULES!!!
Kan je beter quatro formaggi bestellen 😀
Daar zit tenminste wat redelijke kaas bij.
@Jan, de eettenten in Zandvoort niet echt om over naar huis te schrijven.
Grote minachting voor de gasten.
Misschien moet ik de strandtenten eens proberen.
@Beeldsprekers, als je me echt razend wilt hebben dan is het met eten rommelen! 🙂
@Suiker wat lekker!
Klinkt super gezellig en dan nu met dat mooie weer.
Wat heerlijk 🙂
.
@Opa, oi man, reken maar dat ik nooit meer bij hem terugkom, het is zo dom!
@Flo, het water loopt me in de mond, bij het woord ‘mamma’s’ alleen al 🙂
God als mensen met liefde koken, wat kunnen ze je gelukkig maken.
@Kat, rotzooi en minachting!
Het maakt me razend. 🙂
.
@Pete, hoe waar.
Maar in Zandvoort gaat dat niet helemaal op.
Soms zijn de tenten bomvol, maar ik blijf het prut vinden 🙂
@Flory, ik ben het helemaal met Wattman eens.
Koken met minachting is een misdaad tegen de mensheid.
@Watmann, oh man, echt, die zouden nooit meer in een potje mogen roeren!
@Kitty, die had ik dus besteld, maar dat was plastic met croutons.
.
Nabrandertje: de Zandvoortse horeca is prut, inclusief de strandtenten. En duur.
@Blew, ik begrijp het gewoon niet.
In Tel Aviv kon je bij elk gat in de muur
de eer van zijn moeder
zijn moeders moeder
zijn vrouw
haar moeder etc
proeven!
Wat is dit voor minachting!
En maar klagen.
Moet je voorstellen als er tent komt
die gewoon simpel zijn best doet.
Niet goedkoop inslaat.
Goede spullen
met liefde koken!
.
Croutons?
Vreemde pizzabakker wel.:D
Quatro formaggio my ass:-)
Wat heb je gegeten?
Verwen jezelf met zelfkoken en een flinke vriezer…
Net zo snel op tafel als een diepvriesmaaltijd, want dat is het ook:-)
Maar dan wel zelf met moed, beleid, trouw ,geloof, hoop, liefde, eer en geweten bereid.
[Bloed zweet en tranen naar smaak toevoegen.]
@Kitty, ja heel vreemd 🙂
@Vogel Vrij, mooi gezegd.
Maar als ik thuis kom heb ik daar geen kracht en geen tijd meer voor.
Om zelf nog te frutselen, op een salade na.
Het zijn best lange dagen.
En als ik dan eens in de honderd jaar denk, ah joh, pizza.
Dan wel graag met liefde! 🙂
.
Ja,alles moet met liefde ook koken.
@Flory, zeker koken! 🙂
Like water for chocolate
.
@Jan: niet waar.
Mijn blog volgt nog, maar eten hoeft niet duur te zijn, geen sterren te hebben.
Eten (maken) doe je uit liefde. Of anders niet. Dan laat je het voor je doen.
@Pete
"omgekeerd evenredig"…
Het zál wel!
Enne… altíjd hè!
@Jezz
Weet je wat ik -uit ballorigheid- eens heb geproefd?
De cheeseburgers van de Aldi!
Meelballen van 50ct/st. En die dingen zijn -verdomme- nog lekker ook!
Beetje extra curry, schijfje tomaat en/of uiringen en hopsakee!
Zo uit de magnetron…
Croutons: op een pizza?
Doet mij opeens denken aan een pizzaboer op de Vlaanderenstraat in Gent.
Morticia heeft ‘t nog opgeschreven:
http://www.vkblog.nl/bericht/321375/Pizzeria_Absurdia