Dit en Dat

@Jongens, ik ga in retraite, geloof ik, weet ik niet zeker, dat weet je bij mij nooit, 7 april heb ik gesprek waarmee ik mezelf nieuw leven in kan kletsen, nu moet ik heel wat proefopdrachtjes maken voor 2 april, deadline voor het schriftelijke werk, ik ben doodsbang, als klein meisje dat een kunstje moet doen, nu komt het erop aan en waar ik het meest op hoop is dat ik mezelf kan blijven, in waardigheid, zonder pleasen of behagen, straight forward, dit en dat, dit is wie ik ben.

Jezzebel,
Tussen water en water
 
Art: Danielle Kwaaitaal, Whispering Waters Series

This entry was posted in Geen categorie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

64 Responses to Dit en Dat

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.