Kruisgesprek

foto

Goedenavond Dames en heren. Goedenavond. Goedenavond Jezzebel!
Goedenavond.
Jezzebel vertel eens over dat moment. Dames en heren thuis, Jezzebel zal vertellen over haar moment…
Welk moment?
Wanneer ben je jezelf kwijt geraakt, Jezzebel, vertel maar.
Waar ben ik?
Dames en heren we schakelen live met Jezzebel In-weer-en-wind-aan-zee. Zij is al een tijdje op zoek. Jezzebel, je bent nu live in de uitzending, leg eens uit hoe dat zit met het verliezen van identiteit.
Wie ben ik?
Ha, Jezzebel, een vraag die ons allemaal bezig houdt. Vertel over die ervaring.
Waar was ik.
Big Brother! In feite oud nieuws. Wat is de volgende stap in deze alles ziende, alles wetende, multiculturelemeninkjesmaatschappij, Jezzebel oh Jezzebel.
Ik wil naar huis.
Ha ha ha die Jezzebel! Dat willen we allemaal wel, nog even door. Je had een bijnadoodervaring…
Ik leef?
Je leeft dus je bestaat! Die Jezzebel! Wat deed je toen?
Ah, eindstation. Aan het einde van de rit, nog maar een paar bladzijden, deed ik het boek dicht en stapte uit. Het stormt aan de kust en op een avond als deze bitterkoud. Ik heb er een hekel aan om in het donker thuis te komen. Thuis is de verwarming uit. Toen verdwaalde ik en liet me meevoeren met de mensen, zij stroomden ergens heen. Ik ging door de zijstraatjes, in het donker…
Ja Jezzebel door het donker aan het einde van het boek, wat deed je toen?
Ik ging verder.
Jezzebel bedankt voor je openhartig gesprek, dames en heren thuis, volgende keer zijn wij er weer. Tot dan!

Jezzebel,
Tussen water en water

Foto: Mij onbekend

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

12 Responses to Kruisgesprek

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.