Mango en koesbarah

foto

Vreugde voor je hart.
Zou ik met liefde.
Voor je maken.
Voorzichtige vingers.
Die de mango pellen.
Vergis je niet in haar sensualiteit.
En het web.
Dat ze om haar pit spint.
Met mijn scherpste mes.
Zal ik alle gevaren voor je doorklieven.
Sappigste vruchtvlees
Voor de liefde van mijn vingers.
Alles dat ik voor je klaarmaak.
Geen houterige draden
In het zoet dat ik je zal opdissen.
Hitsig groen pepertje.
Snijd ik met gevaar voor eigen vlees.
Minuscuul fijne blokjes.
Japanse kunsten voor de koesbarah.
Zoals wij het noemen.
Koriander zoals jij het kent.
Uitje, heel fijn gesnipperd.
Sap van halve limoen.
Peper en zout.
De smaken van mijn leven.
Zoet, zuur, zout en spicy.
Oosters parfum.
Mooie man, mijn lekkerste voedsel.
In de val die je moet lokken.
Aan de goden heb ik gevraagd om je hals.
Toe, steek je goddelijke nek uit.
Kom liggen op mijn schavot.
Totdat de genadeklap valt.

Bijna thuis,
Jezzebel

Art: Jean Michel Basquiat

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

7 Responses to Mango en koesbarah

  1. K says:

    Avatar van K
    Het begon aardig maar eindigt ongenadig. Wat zie ik toch allemaal?

  2. Zoë says:

    Avatar van Zoë
    oh jeetje.
    Leuk plaatje voor in een anatomieboek:)

  3. Jezzebel says:

    Avatar van Jezzebel
    @K, best venijnig indeed, maar zo is de liefde soms. Het recept is trouwens erg lekker fris. 🙂

    @Zoë, Basquiat mag bij mij in het heilig der heiligen, mijn slaapkamer 🙂

  4. ocean says:

    Avatar van ocean
    Mooi Jezz…heftig erotisch en heel sensueel.

  5. Jezzebel says:

    Avatar van Jezzebel
    @ocean, dank, leuk om te horen 🙂

  6. viktor loman says:

    Avatar van viktor loman
    Apart recept.
    Nodig je vaker mensen uit?

    En worden die nog wel eens waargenomen?

    groetjes
    rené

  7. Jezzebel says:

    Avatar van Jezzebel
    @René, het is de laatste tijd wat stil aan mijn tafel.
    Maar in mijn gloriedagen, verlangden de meesten naar meer 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.