Vreugde voor je hart.
Zou ik met liefde.
Voor je maken.
Voorzichtige vingers.
Die de mango pellen.
Vergis je niet in haar sensualiteit.
En het web.
Dat ze om haar pit spint.
Met mijn scherpste mes.
Zal ik alle gevaren voor je doorklieven.
Sappigste vruchtvlees
Voor de liefde van mijn vingers.
Alles dat ik voor je klaarmaak.
Geen houterige draden
In het zoet dat ik je zal opdissen.
Hitsig groen pepertje.
Snijd ik met gevaar voor eigen vlees.
Minuscuul fijne blokjes.
Japanse kunsten voor de koesbarah.
Zoals wij het noemen.
Koriander zoals jij het kent.
Uitje, heel fijn gesnipperd.
Sap van halve limoen.
Peper en zout.
De smaken van mijn leven.
Zoet, zuur, zout en spicy.
Oosters parfum.
Mooie man, mijn lekkerste voedsel.
In de val die je moet lokken.
Aan de goden heb ik gevraagd om je hals.
Toe, steek je goddelijke nek uit.
Kom liggen op mijn schavot.
Totdat de genadeklap valt.
Bijna thuis,
Jezzebel
Art: Jean Michel Basquiat
Het begon aardig maar eindigt ongenadig. Wat zie ik toch allemaal?
oh jeetje.
Leuk plaatje voor in een anatomieboek:)
@K, best venijnig indeed, maar zo is de liefde soms. Het recept is trouwens erg lekker fris. 🙂
@Zoë, Basquiat mag bij mij in het heilig der heiligen, mijn slaapkamer 🙂
Mooi Jezz…heftig erotisch en heel sensueel.
@ocean, dank, leuk om te horen 🙂
Apart recept.
Nodig je vaker mensen uit?
En worden die nog wel eens waargenomen?
groetjes
rené
@René, het is de laatste tijd wat stil aan mijn tafel.
Maar in mijn gloriedagen, verlangden de meesten naar meer 🙂