Sexy mannen op mijn gracht

foto

foto

foto

foto

foto

Ik sta aan de overkant.
Op mijn thuiswerkdag.
Naast cameraman van AT5
Amsterdam Man Bijt Hond
Legt hij uit.
Ken ik niet.
Samen gaan we zitten.
In het zonnetje op de grond.
Wachten op mes dat nooit gevonden wordt.
Een zwerver is verdronken.
Bij de Stopera lijk boven water.
Dit is anders, zegt collegazwerver.
Twee potten, verschrikkelijk.
De een stak de ander neer.
Week later komt de politie.
Dreggen met mannen van de brandweer.
Haal ik cola en sigaretten.
Voor de cameraman van AT5.
In ruil voor zijn verhalen.
Millieudeskundig ingenieur, copywriter, barman, nu met camera.
Hij ook zwerver.
Ik moet naar binnen.
Mijn website wacht.
Ik weet zijn naam niet.
Hij weet niet waar ik woon.
Sexy mannen op mijn gracht.
 
Shabat Shalom,

Bijna thuis, Jezzebel
Foto’s: Own pictures, vandaag

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

26 Responses to Sexy mannen op mijn gracht

 1. Scramble X says:

  Avatar van Scramble X
  Bij het zien aan Amsterdamned gedacht….
  ‘k moet lachen om je titel 😉 kan me niet herinneren op de grachten te hebben gezworven de afgelopen tijd 😉

  Zijn er zoveel sexy mannen ? *zucht*

 2. K says:

  Avatar van K
  Shabat Shalom.
  Komt elke dag: Man bijt hond.
  Vind je die duikpakken sexy?
  Een mes zoeken tussen al die rotzooi op de grachtbodem? Hè gatsie! Rotklus.

 3. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  @Scram, je hebt geen idee wat je op de gracht tegen komt. Ik zit er bijna elke dag, aan de overkant de zwervers, zij zoals ik.

  @K, man, met dat half lange haar, ze kwamen in witte t-shirts, duikers pak half aan, losjes om de heupen. Je hebt geen idee!
  Geen watjes van de politie, zoals later die mannen met die lullige helmpjes op hun fietsjes de boel kwamen versterken. Dit de mannen die het tot de bodem uitkammen. Prachtig, allebei, geloof mij nou maar. 🙂
  Reactie is geredigeerd

 4. K says:

  Avatar van K
  Nee, ik heb inderdaad geen idee. Ik moet om je lachen!

 5. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  @K, Ik moet om mezelf lachen 🙂

 6. Zoë says:

  Avatar van Zoë
  mannen die er in een duikerspak nog aantrekkelijk uitzien zijn sexy. Daar is geen twijfel over mogelijk:)

 7. Henk says:

  Avatar van Henk
  Jezz, en nog wel in rubber gehuld 🙂

  Groeten, Henk.

 8. viktor loman says:

  Avatar van viktor loman
  Jezzebel, het is bijna een uit mijn raam blog.
  Als het mij gepermitteerd is een kleine tip te geven?
  Een klein beetje contrast bij deze foto’s en ze zijn stukken mooier, of wilde je juist dat beetje omvloerste?
  groetjes
  ren é

 9. Blew says:

  Avatar van Blew
  en straks zit je in Zandvoort en vindt-ie je helemaal niet. Maar dan zie je vast weer andere dingen. Plezier, Jezz!

 10. ocean says:

  Avatar van ocean
  Niets zo heerlijk als een beetje afleiding in de vorm van wat mannelijk schoons 😉

  Shabat Shalom

 11. landheha says:

  Avatar van landheha
  En nog treple-X ook 🙂 Stoere vent met six-pack ligt in de gracht. Altijd te laat. Maar dat wist je al…

 12. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  Goedemorgen 🙂

  Jongens, vandaag breng ik mijn laptop naar de reparateur… Dan weet je het wel… ik weet dus niet of ze het vanavond nog doet als ik de volgende bijdrage er op knal. Anders blijven de sexy mannen even hangen 🙂

  @Zoë, man, wat een verwennerij 🙂

  @Henk, dat ook 🙂

  @René, wat fijn dat je het zegt. Ik heb eigenlijk geen verstand van fotograferen en schiet alles op full automatic. Maar net als jij vond ik ze erg flets. Ik durf het bijna niet te vragen… maar zou je me een keer kunnen laten zien hoe mijn camera werkt? 🙂

  @Blew, in Zandvoort geen mannen van AT5? 🙂

  @ocean, heerlijk! Shabat Shalom 🙂

  @landheha, in de gracht? 🙂

 13. Jack Pastoor says:

  Avatar van Jack Pastoor
  @Jezz; geloof me, dit soort mannen zijn speciale figuren. Tijdens mijn militaire training was het duiken bij de Genie in Gorkum het enige moment dat ik een paniekaanval kreeg. Ze lieten tijdens een technische opdracht – die ik in ondoorzichtig modderig water op ongeveer drie meter diepte moest uivoeren – moedwillig mijn duikpak vollopen met water om te kijken hoe ik zou reageren op een dergelijke situatie. De uitkomst was niet verder gaan met duiken : -)
  (Mijn duikpak van toen was het traditionele pak met loden schoenen en een schroefhelm met een aangesloten luchtpijp en een touw om signalen voor hulp te kunnen geven. Dat touw kwam – toen ik daar in paniek aan trok – naar beneden gewarreld. Vuile (pest)boeven!! :-))
  Overigens heb ik wel een duikdiploma om in mooi en helder water te duiken, alleen vind ik dat niet spannend en wel duur, dus doe ik dat nooit meer. Snorkelen is net zo mooi en veel goedkoper en ook socialer.

  Deze duikers in militaire dienst waren trouwens – net als de bootsmannen – wel wat anarchistisch van aard. Militaire discipline zei ze weinig. Heerlijke kerels waarvan ik me goed kan voorstellen dat ze vrouwen op emotioneel niveau raken. Maar volgens mij ook wat gevoelsarm gezien de vlakke reacties die op kritieke momenten van ze verwacht wordt.

  Hoop dat alles met je laptop goed verloopt.

  Reactie is geredigeerd

 14. annet says:

  Avatar van annet
  weer een mooie zwoele bijdrage

 15. sjaal says:

  Avatar van sjaal
  ja, de stad bruist. Was er gisteren ook aan het zwerven tot telang. Ik ben er gelukkig niet neergestoken, maar wel enorm lang gewacht op de laatste trein naar Haarlem.

  Het zijn inderdaad prachtige jongens.

 16. K says:

  Avatar van K
  Mannen die je af kunt pellen. Hmmm; dat heeft wel iets, ja.

 17. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  Ha! 🙂 Ik ben heel wat programma’s kwijt… maar… hij doet het weer 🙂

  @Jack, ah jij ook? Wat leuk.
  Kletsen met deze mannen was trouwens niet het eerste waar ik aan dacht 🙂

  @Annetta, dank 🙂

  @Sjaal, hey, lang niet meer gezien, leuk dat je er bent!
  Prachtige mannen 🙂

  @K, heel sexy 🙂

 18. Jack Pastoor says:

  Avatar van Jack Pastoor
  @Jezz: Shit, snap nog steeds niets van vrouwen. Ik heb altijd gedacht dat praten bij het voorspel hoorde. Vertel je me dit NU pas.

 19. K says:

  Avatar van K
  Wat programma’s minder ruimt gelijk lekker op 🙂

  Ik heb sinds vannacht weer een menubalk van het VKblog, hèhè :-))

  alle vrouwen zijn verschillend Jack.
  Reactie is geredigeerd

 20. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  Goedemorgen 🙂

  @Jack, ik spreek niet voor alle vrouwen hoor. Enneh… geen vaste truukjes voor het voorspel, toch? 🙂

  @K, dat klinkt lekker.
  Ik ben veel dierbaars kwijt, hopelijk is het te herstellen…

 21. Jack Pastoor says:

  Avatar van Jack Pastoor
  @Jezz: Je maakt me nerveus. Geen vaste trucjes? Wat moet je als man dan doen? Ik ben opgegroeid met algoritmen en heb me daar altijd goed bij gevoeld. Dat vooraf kletsen kon van mij gestolen worden, maar ja, als het werkt…! Ik heb besloten om dat “platlullen” maar gelijk achterwegen te laten en die extra tijd in “de daad” te investeren.

  Werkt fantastisch : -)

  Trouwens, mijn verhaal beschouw ik nu niet direct als een successtory. Ik heb er geloof ik een lichte trauma aan overgehouden. Ik denk dat ik daarom ben gaan duiken en wildwater kanoën. Dat laatste had ik overigens ook beter achterwegen kunnen laten. Na ongeveer vijf jaar kwam de nanoseconde van waarheid in WW-IV. Water kan me nu gestolen worden.

  @K: Geen wonder dat het leven zo ingewikkeld is :-). Eén vrouw is al ingewikkeld en ik heb er thuis drie. Ik kan me maar net staande houden – denk ik – maar 8 miljoen vrouwen in Nederland alleen al. Allemaal verschillend…… Het is om depressief van te worden. Merkwaardig genoeg maakt het mij vrolijk en gelukkig 🙂

 22. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  @Jack, kunst is als het bedrijven van de liefde.
  Als het een truukje wordt, dooft de lust, bloedt passie dood.
  Elke man en elke vrouw.

 23. Jack Pastoor says:

  Avatar van Jack Pastoor
  @Jezz: Als ik niet oppas maak je een pessimist van me. Het leven is volgens mij een aaneenschakeling van trucjes. Elke kunstenaar is nmm bezig zijn of haar trucje(s) steeds verder te verfijnen en verbeteren. De ultieme truc is natuurlijk – weer volgens mij – om de passie levend te houden. En dat is tegelijkertijd ook de makkelijkste truc.
  Niet al te hard proberen : -). Je ziet, ik blijf een optimist.
  Go with the flow : -))))

  Het weer is schitterend het Belgisch bier koel en mijn kleinzoon heeft me net onder gespuugd en grijnst naar me. Het leven kan niet beter worden.

 24. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  @Jack, ik weet het niet, ik denk over je woorden na. Ik geloof niet erg in truukjes.
  Ik geloof wel in hard werken en het ambacht.
  Belangrijk volgens mij, voor een kunstenaar om zichzelf steeds opnieuw te vernieuwen.

  Geef die kleinzoon maar een dikke kus 🙂

 25. 007 says:

  Avatar van 007
  het was vlakbij de hortus,ik zag het.

 26. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  @007, Ja, Jonas Daniel Meijerplein, aan de overkant van het Hortus Plantsoen. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.