FUCK FILM

foto

GEEN HUMOR
GEEN TALENT
GEEN VERNIEUWING
NOCH VERLICHTING
NIETS OM BOOS OM TE WORDEN
MAN WAT EEN LEED
DIT IS DUS NEDERLAND
MAN DIE HET WERELDNIEUWS HAALT
BRENGT FILM OM TE HUILEN
AL DEZE GODVERGETEN MAANDEN DAT HIJ SPRAK
ZIJN MEESTERWERK
GROVE LEUGEN
KNIP EN PLAKWERK
NIET ZO’N HEEL GROTE GEEST
WILDERS HEEFT ZICHZELF OPGEBLAZEN
BYE BYE BABY
MOGE JE ROTTEN IN HEL!

Thuis,
Jezzebel

Art: Murat Suyur

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

35 Responses to FUCK FILM

 1. Ina Dijstelberge says:

  Avatar van Ina Dijstelberge
  Bis, alhoewel ik in het laatste niet geloof. Dus voor mij : In de vergetelheid raken.

 2. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  @Ina, ik ben het met je eens: MOGE HIJ ROTTEN IN VERGETELHEID! 🙂

 3. Merel says:

  Avatar van Merel
  WILDERS HEEFT ZICHZELF OPGEBLAZEN

  (Heb je de cartoon van Jos Colignon gezien? http://extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/show/id/77/Jos_Collignon_over_Fitna)

 4. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  @Merel, dank voor je link http://extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/show/id/77/Jos_Collignon_over_Fitna.
  Ik moet er om lachen, er zijn er dus meer die er zo over denken. 🙂
  Reactie is geredigeerd

 5. Ina Dijstelberge says:

  Avatar van Ina Dijstelberge
  Hij is erg goed Merel.

 6. Blew says:

  Avatar van Blew
  Ik ga niet kijken, vertrouw op jouw oordeel. Kunnen we dan nu weer terug naar normaal?

 7. K says:

  Avatar van K
  Dust in the wind, dus. Ik moet om je blog lachen.
  Dat is dus Nederland? Eigenlijk: dat is dus Wilders. Gebakken lucht met bewaking.

 8. Gala says:

  Avatar van Gala
  hahahaha, Jezzebel…laten we lachen en dansen en er een lekker glas wijn op drinken

 9. Mihai says:

  Avatar van Mihai
  Het was een meesterwrek.

 10. Erna says:

  Avatar van Erna
  Mooie foto!

  its just like Obi Wan Kenobi has said all this time, … "If you cannot overcome you’re hatred and anger! It will Dissolve you young Anakin!"

 11. Mihai says:

  Avatar van Mihai
  Is die foto uit de serie "you turn me on"?

 12. victor onrust says:

  Avatar van victor onrust
  Ik geef toe dat het niet heel sterk was maar mijn verwachtingen waren niet hoog gespannen. Je vervloeking maakt weinig indruk. Begrijp ik dat hij jou had moeten inhuren?

  Het zou leuker geweest zijn als er een soort "Monthy Phyton and the Holy Mohammed" van gemaakt was. (net weer Holy Grail gezien met de http://video.google.com/videoplay?docid=9190430482959689427‘)

 13. alib says:

  Avatar van alib
  Moge de genade van de eeuwige internethel over hem komen en hem verpulveren.

 14. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  Goedemorgen 🙂

  @Blew, ik wil wel, maar ik ben niet goed in ‘normaal’. 🙂

  @K, ja èn een kabinet dat al maandenlang met darmkrampen door Den Haag sjokt. 🙂

  @Gala, oeh, ja, daar heb ik zin in. Vanavond! 🙂

  @Mihai, dat is waar, hand van de meester duidelijk te herkennen. Mijn God, wat een leed! 🙂

  @Erna, 🙂

  @Mihai, zoiets, het is eigenlijk http://www.youtube.com/watch?v=WJFgdiFENo0

  @Victor, je link werkt jammer genoeg niet. Maar ik heb even voor je gezocht. Hier alsnog http://www.youtube.com/watch?v=xOrgLj9lOwk 🙂

  @alib, ik moet om je lachen. Amèn! 🙂

  Reactie is geredigeerd

 15. laila says:

  Avatar van laila
  Een andere psychiatrie. Niks voor jou?;-)

 16. Blacksmoker says:

  Avatar van Blacksmoker
  UITSTEKENDE UITING!!
  (prachtige foto)
  Waarom dat ‘softfocus’ kader om ‘de beelden’ heen? Waarom? Dacht hij dat het er beter van werd? Wat een amateur is onzer Geert, de sukkel.

  Het is voorbij. Laten wij hem vergeten. Bye, bye Gtje. May His Hell Be on Earth! 😉

  Reactie is geredigeerd

 17. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  @Laila, The world is my oyster. Geert goes to Hollywood! http://www.youtube.com/watch?v=InxQcF6kfrM 🙂

  @Blacksmoker, amèn. http://www.youtube.com/watch?v=uVcEU-JNpPk 🙂

  Reactie is geredigeerd

 18. Betty says:

  Avatar van Betty
  Ik ben het met de strekking van het verhaal eens, al hoop ik dat Jezzebel met "een leugen" bedoelt, het verhaal dat Wilders met een zinnige bijdrage zou komen. De zaken die we in de film zagen zijn namelijk geen leugen, maar keiharde waarheid die helaas in het MO nog veel worden toegepast, weliswaar door weinigen, maar toch door anderen via media gretig tot zich worden genomen.

  May his hell be on earth etcetera, vind ik een beetje onnodig. Dan ben je net zo bezig als dat men nu in de Arabische pers bezig is.

 19. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  @Betty, Wilders mening dat Islam een domme godsdienst is, is een leugen.
  Islamisering van de wereld is een leugen.
  Die snel in elkaar geflanste film die ons zou laten zien dat hij gelijk heeft is een leugen.

  En extremisme komt in alle gelederen voor. Of ben je de pulsa denura (zweepslagen van vuur) vergeten die orthodoxe rabbijnen over Yitschak Rabin uitspraken?

  Reactie is geredigeerd

 20. Wim Duzijn says:

  Avatar van Wim Duzijn
  Toch heeft GEERT geprobeerd wat humor in te bouwen in zijn filmcollage, namelijk daar waar hij ons meedeelt dat de film vervaardigd is door GEERT WILDERS en THE SCARLET PIMPERNEL…

  Een verwijzing dus naar een edelman die tijdens de Franse Revolutie de rijken, de priesters en de adel probeerde te redden.

  Een ANTI-REVOLOUTIONAIRE film dus, die film van Wilders. Dat niemand dat heeft gezien…

 21. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  @Wim, ik was net bij een vriendin die haar eigen productiebedrijf heeft. Geert Wilders is nu ook regisseur, misschien kan ze hem inhuren? 🙂

 22. Betty says:

  Avatar van Betty
  @Jezzebel, het gaat er volgens mij niet zoveel om of een godsdienst dom is al dan niet. Wat ik persoonlijk jammer vind, is dat Wilders absoluut geen aandacht heeft voor de leugens die in de godsdienst worden vormgegeven. Hij gaat niet de diepte in, blijft hangen in oppervlakkigheid. Ik was het met Hans Jansen eens dat hij veel beter de sharia te sprake had kunnen brengen. Vergeet niet dat shariawetgeving ook bv in GB en F wordt toegepast. Ik ken verhalen van vrouwen die worden meegenomen "op vakantie" naar SA of een ander islamitisch land, en daar dan vervolgens slachtoffer worden van eerwraak. Dit komt vaker voor dan wij denken. Daarmee hoef je niet te zeggen dat de islam een domme godsdienst is, maar dat er dom (en nu druk ik me zacht uit)mee om wordt gegaan.

  Ik denk dat er in de wereld wel islamisering plaatsvindt, maar dan op een andere manier dan Wilders bedoelt. Als je je er in verdiept, dan is het islamitische gedachtengoed diep doorgedrongen in Europa, via kanalen als NGO’s, clubje zus, clubje zo. Ik kan je (maar dat is dan niet gericht op Europa)het boek Heilige ruzies van Els van Diggele aanbevelen. Zij beschrijft heel mooi hoe de Palestijnse christenen lijden onder de dhimmitude die er nog steeds is en die in de Palestijnse gebieden alleen maar rap toeneemt.

  Ik vergeet die orthodoxe rabbijnen niet, ik denk alleen dat deze gekken veruit in de minderheid zijn tov islamistische gekken.

  Ik heb toevallig net gisteren in de ramsj het boek Who murdered Yitzhak Rabin van Barry Chamish gekocht. Een in Israel een controversieel boek,ik ben benieuwd.

  De foto vind ik overigens wel heel mooi. ik interpreteer het zo, dat veel regels vanuit de islam vrouwonvriendelijk zijn. Ik vind het zwarte magie, hoe mannen steeds maar weer het voor elkaar krijgen om vrouwen zo gek te krijgen dat ze naar ze luisteren. In het MO misschien nog te begrijpen, maar in het westen zo langzamerhand toch een kwalijke en zielige bedoeling. Ik hoorde gisteren Ciska Dresselhuys bij P&W zeggen, en ik geloof het meteen, dat veel moslima’s haar dingen vertellen die ze thuis absoluut niet kunnen zeggen, omdat ze dan problemen krijgen met een familielid van het mannelijk geslacht.

  Natuurlijk is er in het orthodoxe christendom ook van alles gaande, en dat verfoei ik ook, maar het gaat hier om kleine aantallen. Ik zou er ook op tegen zijn als deze orthodoxe christenen dusdanig in aantal toenamen, dat ik de straat niet meer over kan zonder een Staphorster outfit te zien. de positie van vrouwen gaat me na aan het hart, en voor mij staat het vast dat al deze uitingen van geloof door mannen bedacht zijn om aan vrouwen op te leggen.

  Reactie is geredigeerd

 23. Pi i Pi says:

  Avatar van Pi i Pi

  Jezz

 24. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  @Betty, ik doe het even puntsgewijs:

  – Ik raad je de boeken van Naomi Ragen aan, zelf een orthodox Joodse vrouw, The Sacrifice of Tamar bijvoorbeeld, over een jonge Joodse vrouw in Brooklyn die verkracht wordt en zwanger blijkt te zijn zonder dat ze zeker weet wie de vader is.
  Wat een banvloek wordt er over haar wordt uitgesproken omdat ze een kind krijgt dat zwart blijkt te zijn!

  – Wat is NGO?
  Ik kan je het boekje – ook al van Els van Diggele – Een volk dat alleen woont aanraden, over hoe het Jodendom die eenzaamheid en vijandigheid over zichzelf afroept.

  – alsof het aantal iets goedmaakt. Dat lijkt mij onzin. Er wonen heel wat ultra orthodoxe Joden in New York. Ik vraag me af wie er werkelijk in de minder of meerderheid blijkt te zijn.

  – Dat boek ken ik niet. Voor mij, net als voor de politie, is het duidelijk wie Rabin vermoordde; Yigal Amir, een orthodoxe Jood uit de suburbs van Tel Aviv.

  – Over de positie van vrouwen in Islam ben ik het eens, zoals Mihai zei, het is tijd dat het licht aangaat. Maar ik heb heel veel respect voor die Nederlandse meiden van Marokkaanse afkomst die trots zijn op hun hoofddoek. Ik hou van rituelen. Op een zelfde soort manier als ik respect heb voor de vrouwen in Mea Shariem, de orthodoxe wijk van Jeruzalem, waar vrouwen hun hoofd kaalscheren en daarover een pruik of doek dragen.

  – Als je met het ultra orthoxe christendom de vertrutting van de samenleving bedoelt, ben ik het erg met je eens. Waar bemoeien al die mensen zich mee?! 🙂

  – Ik geloof niet in de schuld van ‘de man’ of ‘de vrouw’. Ik geloof in een mensch, iemand die probeert er het beste van te maken, ook voor een ander.

  @Pi, zeg het eens… 🙂

  Reactie is geredigeerd

 25. herman de winter says:

  Avatar van herman de winter

  > geen humor geen talent geen vernieuwing noch verlichting

  Een dodelijke kritiek. Als regisseur zou ik mij wel twee keer bedenken om nog eens iets op het net te gooien. Gelukkig is die film niet van mij zeg.
  Nee ik wou een heel andere film maken. Hij gaat niet over hullie, maar over mij en over jou en ieder voor zich. Het scenario had ik je al een keer beloofd, geloof ik.

  ik wil mij

  ja hier d’r mee
  het is een deal
  pak maar in
  ik neem mij

  gat in de buik
  dat geeft niet
  hoofd en lijf god
  dank me dat wijf

 26. Betty says:

  Avatar van Betty
  @Jezzebel, dat andere boek van Els van Diggele heb ik ook gelezen en hier in de kast staan. Ik ontken niet dat er uitwassen in het jodendom zijn, ik heb hier 2 boeken in de kast staan over ontvoeringen bij de Satmars. Het is tuig van de richel.

  Toch ben ik van mening dat de dhimmitude van de moslims iets anders is. Deze is veelal niet alleen naar binnengericht, zoals bij de haredim. Het andere boek van Els van Diggele geeft dat mooi aan: Palestijnse christenen moeten noodgedwongen de Palestijnse moslims naar de mond praten omdat ze anders bang zijn voor agressie, institutionele en persoonlijke achteruitgang. Dat staat los van hoe zij over Israel denken. In Israel zelf (Nazareth e.o) is er vergaande polarisatie aan de orde, nog maar te zwijgen over de intimidaties van Hamas elders in de Palestijnse gebieden.

  Een hoofddoek als ritueel zie ik niet zo zitten. Het is wellicht verworden tot een ritueel, maar oorspronkelijke is het bedoeld om vrouwen als bezit aan te merken. Ik keek zojuist naar Holland Doc, over een Arabisch-Israelische karatekampioene, die door haar vader is uitgehuwelijkt en van haar man nu moet stoppen met karate, want ze moet er vooreerst voor hem zijn, dan voor het huis, dan voor een eventuele baan. Wat ze er zelf van vindt, wordt niet gevraagd. De dame draagt geen hoofddoek, maar de tranen vloeiden wel rijkelijk.

  Meerderheid of minderheid? 1,3 miljard moslims tegen 13 miljoen Joden. Het lijkt mij dat het radicalisme evenredig meegroeit? 1 + 1 is voor mij 2.

  Ik geloof ook in de "mens", maar in 75% van de gevallen worden de cardinale vraagstukken door mannen besloten. In het westen misschien minder, maar elders bijna overal: in Afrika lurken de mannen aan een pijp of kauwen kat, terwijl hun vrouwen en kinderen zich het schompes lopen om basale voorzieningen te verkrijgen. In Zuid-Amerika hebben veel vrouwen kinderen van meerdere mannen, die zelf in geen velden of wegen te bekennen zijn. In het MO probeert men de onderdrukking van vrouwen goed te praten door te zeggen dat ze in deze setting het beste af is en de meeste bescherming verdient. Elk nadeel heb z’n voordeel, maar de balans slaat toch wel heel erg door naar de nadelen voor de vrouw en de voordelen voor de man.

  NGO is een non-gouvermentele organisatie.
  Reactie is geredigeerd

 27. jeg synes says:

  Avatar van jeg synes
  waarom zo kwaad…had je wat anders verwacht dan?…ik ben niet verbaasd…lood om oud ijzer heet dat toch in het nederlands…
  maar haat met haat vergelden is ook geen intelligente en zinvolle optie, wat schiet je daar nu mee op..laat de man, just ignore him…
  ga dansen Jezzebelief…het is vandaag Internationale Dag van de Dans…:)))
  jeghils

 28. Henk says:

  Avatar van Henk
  Jezz, inderdaad, veel soeps is het niet.

  Groeten, Henk

 29. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  @Herman, dank voor je mooie woorden.
  Dat is misschien het toppunt van isolationisme, dank me mezelf. 🙂

  @Betty, ben je Kahane of Goldstein vergeten? Of laten we het hebben over een hedendaags Israelisch parlementslid, een beetje de Geert Wilders van de Knesset, maar dan gevaarlijker; Avigdor Lieberman die er voor pleit dat alle arabieren in kampen worden opgesloten.

  Over de onderdrukking van de vrouw kan ik niet zo veel zeggen, ik denk dat het een ontwikkeling is om er uit te komen. In het ‘vrije’ westen, was dat ook bepaald een ‘stap’ en nog steeds is het een behorlijke knokpartij. Vraag maar aan Ciska Dresselhuys.

  Blijft desalniettemin een feit dat Wilders, film of ideologie, nogal rammelt.

 30. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  @Jeg, maanden lang heb ik moeten luisteren naar het gehuil van het kabinet en het gebral van Wilders, heel Nederland werd in de tang gehouden.
  Ik ben een groot voorstander voor vrijheid van meningsuiting, wat die mening ook is. Maar de bagger die hij afleverde is ver beneden elk peil.

  @Henk, zeker geen soep met ballen. 🙂

 31. Betty says:

  Avatar van Betty
  @Jezzebel, ik weet niet wat je wilt zeggen, maar jij weet net zo goed als ik dat het karakter van de staat Israel en Joodse oorsprong heeft, maar in praktijk veelal seculier is. In de PA is het een zogenaamd seculiere overheid, maar in de praktijk uiterst religieus (in de zin van conformisme). Dat laatste lijkt me erger.

  Het etiket is dus wat mij betreft niet zo belangrijk, het gaat er om wat de praktische uitwerking is, en die is voor een aanzienlijk groter deel van de islamitische vrouw een stuk slechter dan voor de joodse.

  Van Naomi Ragen heb ik toevallig The covenant nog liggen om te lezen, maar dat terzijde.

 32. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  @Betty, gaat ie nog een keer:

  – Islamisering van de wereld is onzin.
  – Extremisme komt in alle gelederen voor.
  – Joods extremisme is voor mij gelijk aan Islamitisch extremisme of uitwassen in het Christendom (inquisitie).

 33. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  En nog even wat Betty, want ik vind het vervelend dat je mijn blog voor propaganda gebruikt.
  De staat Israël is niet = veelal seculier = .
  Staat en kerk zijn in Israël niet gescheiden en daar heb je als seculiere Jood behoorlijk last van!

 34. martien says:

  Avatar van martien
  Inderdaad. Om te huilen! "Knudde met een rietje."

 35. Betty says:

  Avatar van Betty
  @Jezzebel, ik vind het zelf niet propagandistisch om te stellen dat er sprake is van islamisering. Het is nou eenmaal zo dat wanneer de meerderheid van de migranten moslim is, dat de oorspronkelijke cultuur beinvloed wordt, of zelfs onder druk kan komen te staan, door de binnenkomende cultuur. Dat is een natuurlijk gegeven. Vroeger waren de meeste migranten christenen, en dus kwam het christendom mee en werd uitgedragen. Deze "christenisering" is nu doodgebloed en wordt overgenomen door islamisering. In NL zal het nog wel niet zo’n vaart lopen, maar in Londen bv. is het een groot probleem. Daar leven hele gemeenschappen volledig langs elkaar heen, met eigen rechtsstelsels die door de overheid worden gedoogd (naar mijn mening vanwege angst).

  In mijn vorige bericht heb ik gezegd dat Israel geen seculiere staat is, maar dat op micro nivo de seculariteit vrij kan worden uitgedragen. 99% van mijn vrienden is seculier, of op zijn hoogst traditioneel en laten zich vandaag de dag nog weinig gezeggen door hun ouders en/of de overheid. Ik ben tegen vermenging van kerk en staat, maar de PA (lees: Fatah), zo lees ik in het boek van Els van Diggele, is van oorsprong seculier, maar dwingt in de praktijk (ook onder invloed van Hamas en andere religieuze groeperingen) religiositeit en conformisme af. Zij zegt dus seculier te zijn, maar is dat in de praktische uitvoering niet. Ook bij het christelijke deel van de Palestijnse bevolking niet, getuige de verklaringen van door haar geinterviewde christelijke vrouwen.

  Extremisme is van alle tijden en zal nooit ophouden te bestaan. Of mensen er last van krijgen of dat het zelfs een belangrijke factor wordt, hangt af van getallen. Hoe groter een stroming wordt, meestal door natuurlijke aanwas, hoe groter de kans dat ook het aantal extremisten uit deze stroming, zal toenemen.

  Reactie is geredigeerd

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.