Alles dat het zal zijn

foto

Veel te doen op het werk. Ha! Maar ik heb wel de tijd genomen om met photoshop te pielen, net even mooiere, grappigere, eigenere foto’s dan de rest van de concurrentie!
Weet je, ik begin dat runnen van die internetsite wel leuk te vinden. Vandaag heb ik me ingeschreven voor de cursus Bewegend Beeld. Oké, salaris is nog niet al te best, maar ik ga er het uiterste uitslepen. En ik kreeg ook nog een buitenkansje. Of ik twee dagen thuis wil werken, voor een test, een maand of drie, volgende maand of zo.
In april krijg ik mijn proefopdracht van de Rietveld, dan heb ik tijd nodig om me te storten op de kunst. De echte, die van mijn hart. Dan moet ik me niet laten afleiden door redactie, sigaretjes in de garage, roken, vuur en eindeloos stoken.
Dan wil ik tijd hebben om een werkstuk te maken waar mijn ziel en zaligheid in zit. Alles dat het zal zijn.

Thuis,
Jezzebel

Art: Levi van Veluw, Stippen

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

18 Responses to Alles dat het zal zijn

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.