Pleziertjesboulimia

fotofotofoto

Ik lijd aan pleziertjesboulimia. Ik vreet me vol met luxueuze producten die ik lang heb moeten missen en nu in overvloed voor me worden uitgestald in Albert Heijn. Ik heb een hekel aan Albert Heijn.

Alles is er op gericht me te verleiden. ook als ik een bepaalde afdeling eigenlijk al lang veilig voorbij ben (Franse kaas, witte wijn, stokbrood, noten, lekkere worstjes, vleeswaren, you name it, I like it.) Dan herinneren ze me met hun aanbiedingen in bakken op een totaal andere plek, aan mijn eigen spilziekte, aan mijn veel te luxueuze behoefte mezelf een pleziertje te doen, als het allemaal niet zo lekker gaat. Helemaal niet zo verstandig. Ik ben hypergevoelig voor al die prikkels van buitenaf.

Thuis prop ik me vol met al mijn veroverde luxueuze producten, die ik in feite niet nodig heb, maar waar ik naar verlang. Waar ik zo vaak aan dacht in het land van mijn hart, waar mijn luxes lang niet altijd voorradig waren. Alsof ik een inhaalslag moet maken. Alsof ik uitgehongerd ben. Soms word ik kotsmisselijk van mezelf.

Thuis,
Jezzebel

Art: Hila Lulu Lin, Egg 1, Egg 2, Nomore

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

25 Responses to Pleziertjesboulimia

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.