Vrouw zoekt man

foto

Nou nee, geen boer. Ik houd wel van het platteland, maar die gesprekken zeg! Alsof je met autistische voetballers te maken hebt. Nee dat boeit me niet, niet lang in elk geval.
Zoals ik me dat met alles afvraag in mijn leven, op dit moment, zo vraag ik het me ook af in de liefde.
Ja maar, wat wil je dan. Klinkt soms driftiger dan anders met honderd intonaties door mijn hoofd. Nou gewoon, een man of zo, hij moet leuk, lief, lekker en intelligent zijn. En dan komt het lofdicht over de man die niet bestaat maar wel als voorbeeld dient voor al die mannen die niet zijn, zoals hij.
Zou het een format voor een nieuw programma zijn?
Stadse vrouw op leeftijd zoekt erudiete man die van kunst, theater, literatuur, lachen, strelen, knuffelen en lekker neuken houdt.
En waarom dan? Ja waarom, waarom zou je op zoek gaan naar de liefde van je leven. het kan niet anders dan een afleidingsmanoeuvre zijn. Iemand om mee oud te worden, om mee wakker te worden, om je tanden mee te poetsen en je lach op los te laten. Iemand die je woorden vangt en je gedachten vleugels geeft.
En dan komt de grote boosdoener. Hoe. Hoe doe je dat? Waar zoek je een man die past? Ja tuurlijk, je mag niet zoeken, dan pas zul je vinden. I know, maar lazer op met dat soort wijsheidjes. Ik wil weten; hoe vind je de man die je raakt, met wie je verder wil, waar loopt hij rond en wat doe je dan?
Ik doe dat nu al een tijdje, zoeken, niet zoeken, maar ben nu wel al die jaren alleen en dat maakt het niet gemakkelijker, hoe langer het duurt, om opnieuw met iemand hebben en houden, huid en haar te delen.

Thuis,
Jezzebel

Foto: Mij onbekend

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

63 Responses to Vrouw zoekt man

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.