Dag toeters en bellen

foto

Dag jaar bijna voorbij, alle toeters en bellen, wat heeft het me gegeven deze eindeloos krankzinnige maanden?
Waar was ik vorig jaar om deze tijd, wat deed ik? Fijn als je een blog bijhoudt dan kun je er nog eens naar kijken. Vorig jaar was ik bezig afscheid te nemen van het land van mijn hart en net als nu had ik nog even alle moed bij elkaar geraapt om een schilderij te maken. Nu een van mijn mooiste, de uiteindelijke versie, en waar ik nu mee bezig ben eigenlijk een vervolg maar dan anders.
Dag jaar dat het begin was van een toekomst anders. Dag aan alles dat ik nu bijna voor een jaar achter me liet. Nieuwe realiteit, het beginnetje van een heel nieuw leven, heel anders, in een ander land alsof ik op een andere planeet ben geland, dat wat ik nu thuis noem, in de hoop dat het ooit zo zal voelen, de plek die ik uitkoos om zachtjes oud te worden.
Nog niet zo heel veel gelukt als ik de feiten sec als sherry voor de cocktailsaus neem. Geen werk, in elk geval geen vooruitzicht, maar wel geland, ik ben in Nederland, hier moet ik verder met een heel nieuw jaar op de loer, bijna.
Dag jaar waarin ik mijn spullen uitpakte en probeerde een nieuw beginnetje te maken. Dag teleurstellingen, frustraties en dag aan alle tranen, volgend jaar ga ik lachen, man, het zal eens tijd worden!

Nog even tingelen met al die bellen, daar word je vrolijk van.

Thuis,
Jezzebel

Art: Mucha, Winter

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

12 Responses to Dag toeters en bellen

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.