Halfgaar

foto

Half niet kunnen.
Half niet willen.
Ik hang vandaag weer met mijn benen in de knoop op yogales, man oh man, wat ben ik out of shape, en ik verrek van de buikpijn, nog steeds.
Nog een dag, half wel, half niet, meer niet dan wel, half slap, alles. Ik had twee klassen willen volgen vandaag op de sportschool, even inhalen dat ik gisteren helemaal niet ben geweest. Maar de yogaklas deze ochtend, man, dat was voor ver gevorderden en nu doet mijn hele lichaam pijn, on top of die buik dus. Rustig aan, op deze sportschool, niet zo heel veel toezicht op zwakke punten en blessures en ik heb geen zin om door mijn eigen gesodemieter ook een flinke blessure op te lopen, alsof ik niet genoeg sores heb. Dus geen pilates deze avond.
Half een tekening opgezet, ja gedacht over wat ik wilde uitdrukken en de spullen klaar gemaakt, alles uit de schuur, geprept, klaar om aan te beginnen, maar daar heb ik de kracht niet voor, dus staart het half maagdelijk naar de ogen met het schuldgevoel.
Godver de godver het lukt me vandaag niet, het spijt me, het gaat gewoon niet. Ik doe wat ik kan maar vandaag is het half op, halfgaar.

Thuis,
Jezzebel

Art: Cathy Daley

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

20 Responses to Halfgaar

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.