Oud Nieuws

foto

Wat heb ik gedaan vandaag? Geschilderd aan mijn nieuwe werk en gekliederd met gips, los verband, slierten en stroken. En ik heb de huur overgemaakt. Laatste keer dat het nog gaat, nu moet er werk komen en eigenlijk is dat al te laat.
Ik durfde de tijdschriften niet in te kijken, ik had er vandaag geen kracht voor, al dat oude nieuws. Maar ook dat is niet helemaal waar, ik heb het vk-magazine bekeken en die vond ik niet zo sterk deze week. Zelfs Martin Bril speelde op zeker met zijn gekletskoek over verpakkingen. Jaren geleden begon Seinfeld met zijn gemekker over de verpakte pinda’s in vliegtuigen. Kom op zeg, daar zijn we toch zo langzamerhand wel overheen?
Net als dat verhaal over topkok Jamie Oliver trouwens, mijn God, is die hype nog steeds niet over? Zo goed vind ik die recepten niet, wees eerlijk, en voor mij blijft het geërfde Margriet kookboek van mijn omaatje de basis, die kon pas echt koken.
En ik heb mijn ex blaadje even door gewapperd, maar ook dat roddelen maakte me niet vrolijk, sommige verhalen waren mijn aanzet, het zou eerlijker geweest zijn als ik ook het vervolg had gekregen. Dat maakte me verdrietig.
Lullig, dat gesodemieter daar.
Ik maak me zorgen, want als ik mezelf hoor mopperen dan weet ik het eigenlijk al. Dat wordt nog moeilijk bij de bladen. Wat dan, wat dan, wat dan. Zo gemakkelijk is het niet als je zelf ook oud nieuws bent.

Thuis,
Jezzebel

Foto: David Hockney

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

15 Responses to Oud Nieuws

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.