Goed in m’n vel

foto

Deze ochtend doen mijn longen zo veel pijn dat ik echt geschrokken ben. Ik heb het al een paar dagen en het valt niet weg te denken. Het ergst als ik lig. En maar doorroken, gisteren was het genoeg. Toen ben ik voor een hele dag gestopt.
Vandaag heb ik een huisarts gezocht.
Die had ik nog niet, mijn inburgeren nog steeds geen afgerond proces, de google-huisartspraktijken dus maar, zo deed ik dat in Israël ook, ik keek in de gouden gids en prikte iemand in de buurt.
Ze is leuk en zit vlakbij, ze neemt er de tijd voor deze maandagmorgen terwijl haar wachtkamer overbevolkt is met heel wat oude buurtbewoners, sommigen verdenk ik er van dat ze het gezellig vinden om zo af en toe eens een praatje met haar te maken. En ze is ook echt een uitje.
‘Zo,’ zegt ze, ‘behalve dat roken, dat blowen en dat zuipen zit je dus goed in je vel.’

Thuis,
Jezzebel

Art: Mij onbekend

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

17 Responses to Goed in m’n vel

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.