In shock

foto

In de nacht van Jom Kipoer word ik bang wakker. Heftige droom. Nog nooit eerder gehad. Post traumatisch stresssyndroom, lijkt me. Besef ik. Daar schrik ik nog meer van. Maar het is al een tijdje dat ik zeker weet, ik ben in shock. Shell shocked realiseer ik me. Dus toch. ‘Daar heb je anders nooit wat van laten merken,’ klinkt het verwijt. En ik haal mijn schouders op, het komt zoals het komt. Weet ik veel, over het algemeen voel ik me best oké.
Maar diep van binnen weet ik veel. Leven van een dwaas, inner Britney Spears. Veel ernstiger dan het lijkt, op eerste gezicht aan de buitenkant, veel dieper ook. Maar wie kun je dat vertellen? Er wordt altijd wel iemand boos en de meesten, let’s face it, interesseert het geen flikker, zoveel glitter in hun hoofd.

Kol Nidrei, of Give me more , dat is maar net hoe je het bekijkt.

Nowhere,
Jezzebel

Foto: Ralph Ueltzhoeffer Textportrait Britney Spears

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

11 Responses to In shock

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.