Kaballa

foto

Ik proef de boerenjongens die G.I. Jane met me deelde, was het twee maanden geleden, toen ik ziek was? Middeltje waarin ze geloofde, en zij kan het weten, zij heeft haar op haar tanden.
Ik moest er om lachen, boerenjongens! Maar nu bedenk ik me iets anders. De smaak van zwak, misselijk en ziekte brengt me op ideeën. Ik ga het morgen eens aan hem vragen. Madonna is er deze week, in het heilige land. Zullen we het eens over kabbala hebben? Ik ken nog iemand die de deuren van haar kralenwinkeltje sloot voor de maagdelijke vrouwe en haar clan, toen ze vervloekt werd in dat hotel van zakenlieden, een jaar of vier geleden. En sindsdien heeft de juwelenplantagehouder nooit meer zo goed gedraaid, in dat hotel.
Tot aan de heilige ster in de hemel, de banvloek, al was het maar om de slaven die er in Brazilië droog brood van moeten kopen, als het ze lukt. De glitter en de glamour, zoals kabbala voor getrouwde mannen boven de veertig, zo zal Madonna, of Esther, weten. Of leren. Voor begeerte wordt een prijs betaald.

Thuis,
Jezzebel

Art: Dame Laura Knight; Elongatisme 14x

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

22 Responses to Kaballa

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.