Baby, you’re out, if you’re not in

foto

Ik heb geschilderd, hartslag van mijn schoot. Niet helder. Mijn hoofd in honderd sluiers. De waarheid nog maar nauwelijks te raken, Je bent mijn Roofminnaar, hij die zuigt totdat het bloed gestold is, rode brokken, nagels als klauwen, kindje mag niet jokken.
Als ik je spreek komt er een venijn uit! Kribbig, kattig, werkelijk onredelijk.
Ik sluit mijn ogen. Ik wil het niet. Ik verlang naar overgave, naar eindeloos geven, naar het diepste van mijn bestaan volle lippen, gezwollen hunkeren.
Maar je hebt niet met een 16-jarige maagd te maken, je hebt te doen met een 41-jarige vrouw die een verleden heeft, heel leven op haar schouders.
En ik wil het niet zijn. Openbreker, aanjager, kont tegen de krib, vingers gedoopt in zuur en zout, open wond, natuurlijk duider, klokkenluider, zij die dealt, zij heeft er geen zin in. De bitch van de relatie is voor een ander, ik wil die rol niet!
Morgen kom je, zeg je. Maar ik weet het niet zeker. Waarom nu niet?
Nou ja, omdat je andere plannen hebt, met jezelf.
Maar dat is steeds de kern van mijn verhaal. In die wereld van jou en jezelf, man van een ander, daar is geen plaats voor mij. Dus leg geen beslag op mij, laat me vrij! Je hoeft me niet te willen, niet te begeren, niet te bekeren, ik kan prima op eigen wankele benen staan, laat me los, laat me gaan! Of claim me, neem me, maar dan wil ik alles.
Want weet je, ik ben niet goed in kleine beetjes of de bijvrouw van. Ik wil al je aandacht, al je liefde, al je tijd. Alles dat er is. En als je me dat niet kunt geven, dan wordt het tijd om naar een ander uit te kijken, zij die genoegen neemt met kruimels, kleine beetjes, voor mij te weinig, man wat ben ik razend!
Vuile gluiperd, je hebt al je sores bij me neergelegd, al die dagen dat ik volledig wazig mijn gedachten bij elkaar probeerde te grabbelen toen wist je, je had me laten tollen, blessure tijd, tijd die je voor jezelf bedacht, beetje flirten, nog even bevestigen, dat lege bestaan. Duizend sluiers, dat leven van jou, draait om jou.
Maar waar blijf ik, godverdomme! Ben je helemaal belazerd, dit misschien je grootste fout. Ik ben geen willig slachtoffer, van niemand. Ik kies mijn eigen helden uit.
En als jij mij niet kunt geven waar ik het meest naar verlang, dan ga ik verder, nog een klein beetje door. Misschien dat ik het op een dag tegenkom, liefde die puur is, die lef en hart heeft. Liefde die er is, onvoorwaardelijk.
Ik heb niet langer zin in korreltjes zout.
En alweer verlies ik mezelf, razend!

Baby, you’re out, if you’re not in.
Ik wil alles, alles, alles, en anders niets.
Eindeloos leeg, mijn alles.

Amsterdam,
Jezzebel

Foto; Mij onbekend, in sheets

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

43 Responses to Baby, you’re out, if you’re not in

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.