Alles

foto

Er zijn dagen bij dat het pijn doet. Alles. Leven, liefhebben, alles dat er bij komt kijken.
Deze avond zijn er alweer dikke tranen, om niets. Om alles. Deze Koninginnedag heeft me verwond. Ik voel het. Ik wilde weten hoe ik dat zou doen, als ik weer terug zou zijn en niet met een oranjebitter op de ambassade stond, maar gewoon, zoals ik dat vroeger leuk vond, ergens lachend op de gracht.
Maar het was vandaag mijn dag niet. Mijn lichaam doet zeer. Nog even, ik ben er bijna doorheen. Straks weer beter, morgen verder, maar voor nu zit ik er door. Het is me te veel, ik ben mezelf te veel.

Want de wereld draait zoals zij draait, op de heupen van een buikdanseres.
En pijn bestaat niet, totdat je het voelt. Morgen verder.

Amsterdam,
Jezzebel

Picture: Pavel Krukov

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

21 Responses to Alles

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.