Soms

foto

The sky is open
The earth is wide
And the road is endless

Mooie vriendin, als je eens wist hoe ik je mis. Het is soms best eenzaam, zonder je luisterend oor, je scherpe verstand en dat godvergeten gloeiende hart van jou.
Ik ben een nieuw leven begonnen, af en toe nog zo akelig leeg en hol. En ik ben het gaan vullen, zo goed als ik kan, met alles dat ik nodig heb. Soms niet zo verstandig, maar ik probeer oprecht te zijn, aan mijn gevoel. Je hebt geen idee hoe ik mezelf verloochend heb.
Want hoe zit het? Als je luistert naar je innerlijk en de dingen en de zaken doet zoals ze voelen, als je er verder niet zoveel over nadenkt, doe je dan dingen die slecht voor je zijn?
Ik geloof dat je alles doet, goed en slecht, om wat je nodig hebt.
 
Weet je, soms maak ik me zorgen dat ik mijn grenzen niet goed weet aan te geven. Ik ga te ver, verlies een groot deel van mezelf. Maar weet je, het is daar dat ik zo heerlijk kan roetsjen, dat ik het soms weer een beetje beter begrijp.
Alleen de realiteit zit me af en toe dwars, ik heb zo’n hekel aan dat regelen en organiseren, I know, ik ben er goed in, maar het kost me zoveel.
En soms ben ik bang, de behoefte om te dromen zo groot, soms kan ik maar nauwelijks mijn vingers op al dat praktische leggen, lieve, mooie vriendin, ik wou dat ik weer eens onbezorgd een beetje met je kon denken.

Soms is het werkelijk eenzaam,

Jezzebel,
Amsterdam

Picture: own art

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

19 Responses to Soms

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.