Lieve Jezzebel,

foto

Jij bent een hoer. Je loopt met je liefde te koop. Maar als jij van mij wil houden, ga gerust je gang, ik houd er van.
Ik heb je verteld dat mijn emoties zo langzamerhand verdwijnen, maar ondertussen hebben we meer dan 382 e-mails aan elkaar gestuurd, in vier dagen. 
Jij doet mij niets. Ik ben er niet meer bevattelijk voor, ik heb waarschijnlijk een ziekte opgelopen. Dat wil niet zeggen dat ik mezelf niet redden zou. Als er een medicijn bestaat tegen mijn ziekte dan hoop ik dat jij het me geeft. Want met jou zou ik een oorlog willen vechten.
Tegenwoordig doe ik het zonder emoties, ik ruk al mijn gevoel langzaam uit mijn lijf. Hoe dat komt is moeilijk te zeggen. Het kan een ziekte zijn of een intellectuele ontwikkeling.
Ik ben me goed bewust van de werkelijke drijfveer van al mijn daden, daarom irriteer je me zo. Je doet me aan mezelf denken. Daarom doe ik het zo graag met mezelf. Mijn zaad heb ik op jouw rots te pletter laten vallen. Ik ben maar gewoon een man, die rukt en trekt om aan zijn behoeften te komen. En jij geilt mij lekker op. Emotieloos streel ik mijn eigen lul, niets beter dan de zoete streling van het eigen gelijk.
Het klinkt heel hard en heel kil, maar ik kan niet anders dan kiezen van mezelf te houden. Dat heb jij me geleerd.

En dit is natuurlijk allemaal gelogen. De ultieme waarheid staat hier

Je trouwe vijand,

Mihai

This entry was posted in Liefde in een land van haat and tagged , , . Bookmark the permalink.

31 Responses to Lieve Jezzebel,

 1. K says:

  Avatar van K
  Er is geen touw aan vast te knopen Jez. En de knop hier geeft het totale VK-blog weer.

 2. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  @Mihai, En je weet wat ze zeggen: Het is een mitswa to make love on shabat.
  Shabat Shalom. Ik houd van jou.
  Reactie is geredigeerd

 3. asdale says:

  Avatar van asdale
  Zo, die knalt er weer lekker in op de vroege ochtend!

 4. Doortje says:

  Avatar van Doortje
  oh gelukkig, het is allemaal gelogen. Anders was het echt too much information.

 5. K says:

  Avatar van K
  Toch snap ik er weer niets van. Als het allemaal gelogen is. Waarom plaats je het dan?

 6. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  Woord voor woord gelogen. Behalve de ultieme waarheid, die blijft altijd bestaan.
  Ik houd van Mihai met heel mijn hart. Dat blijft.

  @Mihai, ik houd van jou, met heel mijn lelijke hart.

 7. K says:

  Avatar van K
  Dus het is een soort bezigheidstherapie voor de VK-blog lezers?

 8. fravapa says:

  Avatar van fravapa
  Een kuil, een kist, een condolatie
  het blijft de beste LAT-relatie.

  LEVI WEEMOEDT van harte beterschap

 9. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  @Fravapa, De meest pure relatie die ik ken, is mijn liefde voor Mihai, dus pak je kistje maar weer in. Ik heb mijn hart aan hem gegeven.

  @Mihai, Ik houd van jou.

 10. Francis says:

  Avatar van Francis
  Kijk hier was ik dus al bang voor
  nog zo veel mails
  maar je valt op een man die je interesant vindt
  maar voor de rest dus helemaal niks
  hij heeft niet onder je laatste log gereageerd
  ik ook Ik snap helemaal niets van je
  dat je zo een log over je liefde schrijft
  en dan dit
  nee mihai
  valt voor je maar zal nooitiets met ouw willen
  je bent zelf destructied
  in mijn ogen ben je een vrouw
  met een vrij seriuee=uze stooris
  Let wel dit is iemand met adhd
  en een impuls stoornis
  dat is vrij ernstig
  maar ik ben wel intelegent
  en jij ook
  Ik vermoed borderline bij jou

 11. Francis says:

  Avatar van Francis
  Ik vind Nihai realistisch
  nergens zal ij je verloochend hebben
  wel heel veel gereageerd maar nooit verloochend
  Hoij mot je niet
  Maar jij schrijft log na log over hem en in je laatste log
  Meid je hebt zwaar hulp nodig
  Laat die vent heel gauw stikken
  en zoek je virendinnetjes in Israel op
  echt doe het
  dead end

 12. Jaap van Nieveld Goudriaen says:

  Avatar van Jaap van Nieveld Goudriaen
  Fran: naar bed, naar bed, zei Duimelot…

 13. Francis says:

  Avatar van Francis
  Ouwe lul waar bemoei jij je mee
  jezus ouwe lul ik dacht dat puck bij je was
  flikker heel gauw op
  en wees gelukkig met je puck
  jij bent ook een nummer een in eikel van relaties flikker op man
  ga naar je puckje
  eikel

 14. Jaap van Nieveld Goudriaen says:

  Avatar van Jaap van Nieveld Goudriaen
  :-))

 15. man met sombrero says:

  Avatar van man met sombrero
  Tja, drank kan niet altijd een excuus blijven. Ik heb net alleen de laatste twee reacties gelezen. De rest niet.
  Lellebel, waarom ga je geen suikerbieten verbouwen in de kibboets, of een eiersprongmeeting organiseren voor je vriendinnen, maar zout i.e.g. op. Je weke delen zijn van thc vergiftigd.

 16. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  Lieve Mihai,

  Half zes ‘s ochtends. Ik word wakker van de leegte van mijn maag. Mijn maag die weer eens stuitert op mijn voorgevoel. Alweer een dag dat ik aan stukken gereten zal worden. En ook jij begrijpt me niet meer.
  Ik heb mezelf de ultieme liefdesbrief geschreven, zoals jij de ultieme waarheid hebt opgeschreven (ook niet meer dan een liefdesbrief onder mijn naam aan jezelf), leugen of niet.
  In mijn brief die ik jou zogenaamd aan mij liet schrijven zeg ik niets anders dan wie ik ben. En wie jij bent.
  Ik ben de hoer die met de liefde te koop loopt, alleen van zichzelf kan houden, maar daar vrede mee heeft.
  Jij bent de man die zegt geen hart te hebben maar wel degelijk hartstochtelijk houdt van, misschien ook alleen jezelf.
  Voor mij is het niet schokkend. Het is simpelweg waar. Misschien ben ik degene bij wie de gevoelens uiteindelijk afgestompt zijn. Maar ik geloof dat niet. Ik ben hypergevoelig. Juist daarom probeer ik zo trouw mogelijk aan mezelf te blijven als ik maar kan.
  En dit zijn eigenlijk allemaal verspilde woorden. Ik wil het niet uitleggen. Ik houd simpelweg van mij, van mijn leven en ik heb voor jou gekozen, met heel mijn hart. Ik houd van jou. Eigenlijk is dat alles dat er steeds weer staat: Mihai, ik houd van jou.

  We hebben een paar belangrijke thema’s samen aangeraakt. Liefde, vrijheid van meningsuiting, leugen en waarheid, en zelfs in compassie hebben we een beetje geroerd. In hoeverre moet je een ander in bescherming nemen.

  Toen jij aan mij vroeg nadat je de primeur had gehaald met mijn foto en mijn identiteit om een liefdesbrief te schrijven aan jou gericht, toen zei ik dat ik het niet op commando kon. Ik kan het alleen met mijn hart.
  Vijf publieke Liefdesbrieven heb ik toch aan je geschreven. Uit liefde, met al mijn liefde.
  – Eat Meat: Die over hem en haar, (de bekende Nederlander met CS in mijn achterhoofd) maar die net zo goed over jou en mij ging.
  – Waar was je: Over hen en over ons. De confronterende brief. Waar was ‘men’ op een bepaald moment toen het er toe deed. En ook deze brief is alweer een ultieme liefdesbrief aan jou. Ik was bij jou, wat jij ook deed. Ook jij stak in eerste instantie geen vinger uit.
  – @Mihai Martoiu Ticu: De brief die over mijn verlangen ging, naar jou. Aan jou gericht.
  – Lieve Mihai: De brief die ging over waarom ik voor jou gekozen heb. Wat je met me doet en waarom ik van je houd.
  – Lieve Jezzebel: De brief die jij me eigenlijk had moeten schrijven. Die van de ultieme waarheid, als er al zoiets bestaat.

  Alle vijf de brieven heb ik met mijn hart geschreven, zo goed als ik er bij kon.
  Het resultaat is dat ik je heb laten wankelen. Jij, man die geen emoties heeft, die voor vrijheid van meningsuiting is, die zegt onverschillig te zijn, die gelooft in ultieme waarheden en de hoogste vorm van gerechtigheid, jij hebt aan mijn woorden getwijfeld.

  Het maakt me vreselijk verdrietig, voor eeuwig eenzaam. Weet je nog dat je een keer tegen Alice zei: "Als jij mijn schreeuw om liefde als een hemelse prinses een ongewenst toetje met de achterkant van je hand achteloos wegschuift, kan ik niet anders dan ergens anders… etc."
  Jij hebt precies hetzelfde gedaan.
  Ik heb je mijn liefde gegeven, Met alles dat ik heb. Ik heb mezelf lelijk in de vingers gesneden. Maar dat is wat je blijft. Jij bent mijn mes.

  Ik houd van jou.

  Ik weet niet wat je met mijn liefde moet. Wat mij betreft hoef je er niets mee. Ik weet dat zij oprecht is, dat blijft.

  Ik houd van jou.

  P

 17. evy says:

  Avatar van evy
  gaap………..

 18. man met sombrero says:

  Avatar van man met sombrero
  En de ellende is, dat dit nog maanden zo zal doorgaan.

 19. K says:

  Avatar van K
  Waarvan wordt jij aan stukken gereten Jezz?

 20. Dara says:

  Avatar van Dara
  mozes kriebel jongens,
  wat is dit een quasi-diepzinnig exhibitionistisch geleuter. Op de 1 of andere manier krijg ik hier, naast een hardnekkige uitslag, associaties bij van verwarde bloedbroederschapsceremonies op bevuilde matrassen en mannen met uitgelopen eyeliner. Ofzo.
  En uiteraard, ik ben niet verplicht om dit te lezen of zelfs om hier te reageren, de reden dat ik dat wel doe is omdat het me van ieder ander aan mn reet zal roesten wat hij of zij voor emotioneel-incontinente drek op zn blogje wil pleuren maar van iemand die echt mooi kan schrijven vind ik het doodzonde.

  het is niet artistiek, of intiem, of gevoelig, of eerlijk, of verfissend anders, het is nogal verkrampt en geposeerd. En geschift.

  Zonde!

 21. Zwollywood says:

  Avatar van Zwollywood
  @) Dara……….als ik dit zou zeggen zou ik weer 2 weken worden geschorst!
  Je trefzekerheid is in orde….knipoog!

  Goed weekend…..ik ga wandelen…het is hier nog zomers mooi!
  Reactie is geredigeerd

 22. Dara says:

  Avatar van Dara
  ah welnee, word je toch niet voor geschorst?
  ik zeg toch niets gemeens om Jezzebel onderuit te halen, ik lever kritiek. Dat mag toch?
  i zit er al een tijdje naar te koekeloeren en dan denk ik, ach, laat gaan, maar vandaag dacht ik, ik gooi het eruit omdat ik het gewoon zonde vind.

 23. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  Lieverds, daar ben ik weer 🙂
  Dit was een liefdesbrief aan mezelf. Ik begrijp dat je altijd alles beter weet dan ik, dat geeft niet, in het dagelijksleven probeer ik daar zo goed en zo kwaad als het gaat mee om te gaan.
  Maar dit is van mij, dit is mijn blog en ook nog eens de ultieme liefdesbrief aan mezelf. Kun je er alsjeblieft een beetje van houden?
  Maak je geen zorgen, je hoeft me niet te dragen, dat kan ik zelf. Ik vlieg slechts mee op de kleuren van de wind. Dat komt vanzelf goed. Het enige wat jij hoeft te doen, hier, onder al deze woorden waar jullie inderdaad niets over te zeggen hebben is iets aardigs tegen mij te zeggen, dan komt het vanzelf goed.

  Dag mopjes, ik ga mezelf weer even verwennen. 🙂

 24. Dara says:

  Avatar van Dara
  sure, schrijf wat je wil en je bent vast een beste meid, en ik ben nooit te beroerd om wat aardigs tegen je te zeggen, in fact, denk ik dat wat ik zeg een compliment is.
  ik vind jou te goed voor deze onzin, maar het is aan jou.
  Verwen ze, ik merk het wel wanneer het wat beter met je gaat!

 25. K says:

  Avatar van K
  Dat is toch ziek Jez; een liefdesbrief aan jezelf!!!

 26. K says:

  Avatar van K
  Dara heeft wel gelijk Jez.Het is jouw blog maar je kan echt beter een ander thema gaan kiezen. het wordt stomvervelend.

 27. fravapa says:

  Avatar van fravapa
  Inderdaad Jezz,
  de Heer heeft gegeven, de Heer heeft genomen..
  Probeer zelf eens klaar te komen.

  Lichaamlijk hulpbehoevende mogen zich op het
  stembureau laten bijstaan door derden.
  Dus even geduld nog!

 28. Henk says:

  Avatar van Henk
  Jezz, ik zei nog, laat dat spul niet op de rotsen
  vallen. Blijf niet waarschuwen 🙂

  Groeten, Henk.

 29. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  Jongens, en vrouwen for that matter, ik heb de boel weer even laten bezinken. En ik reageer alleen op zij die me wat doen. De rest heb ik al lang geleden afgeschreven.
  @Dara, dank voor je oprechte woorden. Ik ben blij dat je ze me gaf. Ik kan alleen niet aan je roep beantwoorden. Ik doe graag waar ik zin in heb. Ik kan niet op een ander zijn wijsheid leven, het lukt me simpelweg niet. Daarom heb ik maar gekozen voor wat goed voelt. Escapism is hoe ze het noemen.
  Ik ben bereid.

 30. Eline says:

  Avatar van Eline
  Lieve Jezzebel, ik zie heel veel reacties op jouw blog, op Mihai’s blog, en weinig die er toe doen. Ik hoor nogal wat wanklanken. Wat mij betreft: aangezien ik redelijk stelselmatig Mihai’s blog niet las, miste (nou ja, miste) ik veel van het tumult dat was ontstaan. En ook nu kom ik er nog niet helemaal uit hoe het allemaal nu precies zit. In ieder geval: je hebt voldoende verstand om je gevoel te volgen. Ik wens je geluk.
  Reactie is geredigeerd

 31. Jezzebel says:

  Avatar van Jezzebel
  @Eline, dank, mooie prachtige vriendin. Jouw woorden zijn mij dierbaar. Jij die mij vertrouwt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.