Lieve Jezzebel,

foto

Jij bent een hoer. Je loopt met je liefde te koop. Maar als jij van mij wil houden, ga gerust je gang, ik houd er van.
Ik heb je verteld dat mijn emoties zo langzamerhand verdwijnen, maar ondertussen hebben we meer dan 382 e-mails aan elkaar gestuurd, in vier dagen. 
Jij doet mij niets. Ik ben er niet meer bevattelijk voor, ik heb waarschijnlijk een ziekte opgelopen. Dat wil niet zeggen dat ik mezelf niet redden zou. Als er een medicijn bestaat tegen mijn ziekte dan hoop ik dat jij het me geeft. Want met jou zou ik een oorlog willen vechten.
Tegenwoordig doe ik het zonder emoties, ik ruk al mijn gevoel langzaam uit mijn lijf. Hoe dat komt is moeilijk te zeggen. Het kan een ziekte zijn of een intellectuele ontwikkeling.
Ik ben me goed bewust van de werkelijke drijfveer van al mijn daden, daarom irriteer je me zo. Je doet me aan mezelf denken. Daarom doe ik het zo graag met mezelf. Mijn zaad heb ik op jouw rots te pletter laten vallen. Ik ben maar gewoon een man, die rukt en trekt om aan zijn behoeften te komen. En jij geilt mij lekker op. Emotieloos streel ik mijn eigen lul, niets beter dan de zoete streling van het eigen gelijk.
Het klinkt heel hard en heel kil, maar ik kan niet anders dan kiezen van mezelf te houden. Dat heb jij me geleerd.

En dit is natuurlijk allemaal gelogen. De ultieme waarheid staat hier

Je trouwe vijand,

Mihai

This entry was posted in Liefde in een land van haat and tagged , , . Bookmark the permalink.

31 Responses to Lieve Jezzebel,

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.