@Mihai Martoiu Ticu

foto

Ik wil je kind. Vandaag word ik er mee om mijn oren geslagen. Zoveel liefde vandaag. Maar mijn aandacht wordt naar iets anders getrokken. Overal waar ik kom. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik het heel zeker weet. Tuurlijk, mijn biologische klok tikt vrolijk verder. Maar ik weet dat het er geen donder mee te maken heeft.
Failure! De leegte van mijn schoot.
Ik wil je kind.
Nog nooit heb ik het zo zeker geweten. Jij man zonder hart – zoals je zelf zegt – ik die van Jan en alleman kan houden. Ik heb jou gekozen.
Ik wil jouw kind. (Maar dat zal wel met de ovulatie te maken hebben.)

😉

Ik houd van jou,

Pascale
Tel Aviv

Foto: Vandaag op het strand

This entry was posted in Liefde in een land van haat and tagged , , . Bookmark the permalink.

69 Responses to @Mihai Martoiu Ticu

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.