Alleen voor Mihai

foto


 

Mihai / 04-10-2006 09:49
@Jezzebel

Nu wordt het een beetje spannend. Kan je voorbeelden geven van momenten waarop je gelogen hebt, bijvoorbeeld op mijn blog? En op jouw blog?

Kan je voorbeelden geven van lafheid en slachtoffer spelen? 


 

Deze is voor jou, tot twaalf uur vannacht (Assepoestertijdstip) alleen voor jou. We hadden zo’n prettig gesprek, gisternacht en deze ochtend. Dat ik moest onderbreken omdat de wereld er weer eens tussen kwam. Ik vroeg om je geduld dat je me met grootse hand gul gaf.
Daar wil ik je voor bedanken. En ik zou je willen vragen of ik hier nog even verder met je mag kletsen. Kom nog even bij me zitten alsjeblieft. Ik wilde er eerst in mijn eentje een blog van maken. Maar ik kon de woorden niet vinden. Net alsof ze niet klopten. Toen wist ik dat ik die van jou nodig heb om mezelf beter te begrijpen. 
 
En voor alle lieve vrienden die het in de gaten houden. Please, please, please, dit keer zou ik graag alleen met Mihai willen praten. Na twaalf uur vannacht is mijn blog weer volledig van ons allemaal. 
Maar dit zou ik graag heel even alleen met hem willen doen.

(En wie niet horen wil moet voelen 🙂 Met kop en kont vlieg je er uit!)

This entry was posted in Jezzebel's eye, Liefde in een land van haat and tagged , . Bookmark the permalink.

31 Responses to Alleen voor Mihai

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.