Rommel

foto

Vandaag ben ik een gevangene van mijn eigen huis. Het broeit. Alsof er ergens iets niet klopt. Mijn gevoel zegt me in de buurt te blijven. Alert te zijn. Er komt nauwelijks iets uit mijn handen. Er broeit iets. Het is al bijna oktober en buiten is het ondraaglijk warm, er is een chamsien uitgebroken. Zo’n bloedhete woestijnwind die je tot uitgedroogde waanzin drijft.

Het irriteert me, alles…

De rest van de tekst heb ik gewist. Ik kon er niet langer tegenaan kijken.
Bagger!

 
Shabat Shalom

Tel Aviv,
Jezzebel

Foto:? 
(Ik ben al jaren bezig om plaatjes te verzamelen die me raken. No reason. Enkel omdat het me soms inspireert. Ik ben niet altijd even zorgvuldig geweest met het opslaan van de naam van de fotograaf. Vandaar dat ik het soms werkelijk niet weet.)

This entry was posted in Land van mijn Hart and tagged , . Bookmark the permalink.

48 Responses to Rommel

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.