Israël: Mazal Tov, vandaag is deprimerend

Mazal Tov, vandaag is deprimerend

Zondag 13 augustus, 2006

Hoe ben jij vandaag? Vandaag is deprimerend. Deze oorlog heeft veel kapot gemaakt. En voorbij is het niet. Zo veel doden, zoveel gewonden. We zijn er allemaal gehavend aan toe. Wonden die dieper gaan dan wat in de ziekenhuizen opgelapt kan worden.
Tussen het luchtalarm, de aanslagen, de sirenes, de angst en de verwoesting door is Av-Shalom geboren in Naharia. Vredesvader, vader van vrede betekent zijn naam. “We hopen dat hij mag opgroeien in vredestijd,” schrijven zijn ouders in het e-mail bericht.
Mazal Tov! Ad Meah veEsriem, Av-Shalom! Dat je tot hondertwintig mag leven in vredestijd! Dat je ouders nooit bang en bezorgd over je hoeven te zijn. Dat je nooit het leger in hoeft. Dat je niet zult opgroeien met haat. Dat je weet wat houden van betekent. Dat je op een dag de vriend mag zijn van de baby die nu aan de andere kant geboren wordt. 

Wees gelukkig in je leven Av-Shalom, Vader van Vrede,

Jezzebel,

Tel Aviv

 

This entry was posted in Land van mijn Hart and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Israël: Mazal Tov, vandaag is deprimerend

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.